AVR

Privacyverklaring | Wetgeving 2018

Schrijfselsvanmij is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

De eigenaar van Schrijfselsvanmij is Schrijfsels, ik dus. Je kunt me bereiken via coeliakie61@gmail.com.

Persoonsgegevens die via deze website worden verwerkt:

Ik verwerk je persoonsgegevens nadat je deze gegevens zelf aan mij hebt verstrekt.

* Naam

* E-mailadres

* IP-adres

* Locatiegegevens

* Gegevens over jouw activiteiten op deze site

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die worden verwerkt:

Er worden geen gegevens verzameld van bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar behalve als er toestemming is gegeven door ouders of voogd. Helaas kan ik niet controleren of een bezoeker jonger dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kind(eren), om te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Ben je ervan overtuigd dat deze website zonder toestemming persoonlijke gegevens heeft verzameld over een minderjarige, mail mij dan zodat ik de informatie kan verwijderen.

Met welk doel en op basis van welke grondslag verwerkt deze website persoonsgegevens:

* Voor het verzenden van een bericht wanneer ik een nieuw blog heb gepubliceerd.

* De mogelijkheid dat jij een reactie kunt achterlaten onder blogposts op mijn website.

* Om contact met je te kunnen opnemen via e-mail, bijvoorbeeld bij een win-actie.

* Ik analyseer jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren. Het gaat hierbij om de inhoud van de artikelen.

Hoe lang persoonsgegevens worden bewaard:

* Reacties onder berichten:

Je naam en e-mailadres worden opgeslagen en eventueel de link van je website (als je deze info achterlaat.) Deze gegevens worden gebruikt om je reactie te publiceren onder een blog op mijn website, en worden bewaard tot jouw verzoek om de reactie te verwijderen. Natuurlijk mag je mij ook altijd mailen om je reactie te wijzigen.

* Contactgegevens (via e-mail)

Je naam en e-mailadres worden opgeslagen (en eventueel van je website). Deze gegevens worden gebruikt om je bericht aan mij per e-mail te kunnen beantwoorden of contact met jou op te nemen als dat nodig is. Deze gegevens worden niet bewaard, zodra de mail is afgehandeld verwijder ik deze.

Delen van persoonsgegevens met derden:
Ik verstrek jouw gegevens nóóit aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan verplichtingen die wettelijk zijn vastgesteld.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te (laten) verwijderen.

Je kan bij mij een verzoek indienen om je persoonsgegevens die zijn opgeslagen, in een computerbestand naar jou of een ander –  door jou genoemde organisatie –  te sturen. Stuur je verzoek via e-mail naar coeliakie61@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, dien je een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Ik zal zo snel mogelijk op het door jouw gedane verzoek reageren. Uiterlijk binnen vier weken, tenzij ik een halfjaar op een onbewoond eiland zonder wifi vertoef. Als je (daar) een klacht over hebt, kan je die indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe persoonsgegevens beveiligd worden:
Ik neem de bescherming van jouw gegevens uiterst serieus en neem passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Ik heb in samenwerking met WordPress de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:
* Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

* Beveiliging om mijn website te beschermen tegen verdachte inlogpogingen en spam.

* Het zorgvuldig omgaan met gegevens van bezoekers en gebruikers van mijn website.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze privacyverklaring, stuur gerust een mail naar coeliakie61@gmail.com of – nauwkeuriger uitgelegd neem ik aan – lees de informatie op deze site

Hopelijk zijn jullie hiermee voldoende geïnformeerd.

(met dank aan Pippi’s blog voor de informatie die ik middels knip- en plakwerk heb gebruikt)

%d bloggers liken dit: