bingo

Gisteravond nog negatief, vanmorgen positief. Jammer dan. En van wie of waar, geen idee. Ik was vorige week in de Nederlandse supermarkt nota bene de enige die een (FFP2) mondkapje droeg …..

Enfin, de klachten zijn redelijk mild: hoofdpijn, spierpijn, keelpijn en moe. Griepachtig dus. Ik blijf fijn in bed, met boek, i-pad en breiwerk.

Nu alleen nog even bedenken wie vanavond wat kookt (ik niet) en waar slaapt 😉

30 Reacties op “bingo”

 1. Ik denk dat weinigen eraan kunnen ontsnappen. Het ‘hangt’ in de lucht. Ik hoop dat je snel weer ‘de oude’ bent. En doe maar rustig aan.

  Like

 2. Het lijkt wel of iedereen er aan moet geloven. Gelukkig zijn de symptomen mild en ben je er snel weer bovenop. Beterschap!

  Like

 3. Wie waar slaapt? Jij ligt er toch al in … Erg eigenlijk dat je het uiteindelijk nog moet krijgen als iedereen net doet of het verdwenen is.

  Ik draag ook nog steeds een mondmasker, maar ik zie wel mijn zoon en kleindochters. Als dat ook al risico inhoudt, dan is het maar zo.

  Like

 4. Ik wens je een spoedig herstel. De cijfers zijn weer aan het stijgen, dus is het risico op contaminatie ook groter geworden, en dat terwijl de maatregelen enorm versoepeld zijn.

  Like

 5. Sterke meis, Ik heb het idee dat iedereen er wel een keer aan moet geloven. Moet de rest nu ook in quarantaine…

  Like

 6. Ik wens jou beterschap.
  Mijn man en ik zijn gewoon bij elkaar blijven slapen.
  De periode ervoor ben je ook al besmettelijk, dus ja, en dat klopte ook wel, want de dag nadat hij positief testte was ik ook positief.
  Het is een dingetje.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: