blauw geel

Van pandemie naar oorlog … vreselijk!

Op mijn blog is het ook alles behalve pais en vree … Ik kon geen foto’s meer plaatsen, dacht dat ik een goed plan had door opgeslagen foto’s te verwijderen ….. en nu zijn velen dus helemaal foetsie ….. Een aantal blogberichten moet het nu dus doen zonder plaatjes. Jammer dan, ‘t is niet anders.

15 Reacties op “blauw geel”

 1. Vervelend dat geklier met je blog.Ik tob ook een beetje maar dat is gelukkig niet zichtbaar. Jij hebt meerdere kledingstukken in de juiste kleur, goed zeg.

  Like

 2. Dat is inderdaad jammer. Ik heb het met mijn plaatjes bij Photobucket. Dat werd zo duur dat ik ze daar ook heb moeten verwijderen.

  Like

 3. Veelbetekenende foto. En yep, als het zo blijft duren, gaan we van mondmasker naar gasmasker…

  Mijn bijdrage:

  Like

 4. Geen idee wat het probleem is, ze t de foto’s er altijd gewoon groot op? Dan kan het zijn dat je de toegestane vol hebt. In dat geval is het genoeg wanneer je de foto’s verkleind vóór je ze plaatst. Maar verder weet ik niets zinnigs wat het kan zijn. Sterkte er mee.

  Like

 5. Vreselijk inderdaad.

  Na een stevige opruimronde verklein ik nieuwe foto’s dusdanig dat ze nauwelijks ruimte innemen. Anders wordt het een abonnement nemen om van 3 naar 6 GB opslag te gaan.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: