vervelen?

Nee, dat staat niet in mijn woordenboek. Ik hou me goed bezig 🙂

Ik haakte bijvoorbeeld een aantal poppendekentjes voor een drietal kleine meisjes. En toen kreeg ik het verzoek van de kleinzoon van mijn schoonzus, of ik voor hem ook een dekentje wilde maken. Tuurlijk! Wat zijn wens was qua kleur wilde ik weten. “Regenboogkleuren” was zijn antwoord. Oei. Dat werd even zoeken maar ik zocht en vond wat hij wilde.

Ik rondde eindelijk – na diverse jaren – bovenstaand projectje af. Tevreden mee en dus afgevinkt ✅

Het was een leuk en apart projectje tunisch haken en al het derde kussen met deze steek op rij. En nu dus af. Jammergenoeg is de wol niet meer verkrijgbaar, anders was er zeer zeker nog een kussen nummer vier gevolgd.

Project bedsprei nadert ook zijn voltooiing. Tweederde van deze sprei is al járen in gebruik, het laatste stukje is ein-de-lijk bijna klaar. Ik geloof dat ik ergens in 2014 aan dit megaproject ben begonnen, maar heb er – uiteraard – niet constant aan zitten breien.

archieffoto uit 2018

Ik haakte nog twee omslagdoeken, leuk en makkelijk om te doen. Geen idee of ik ze ooit zal gebruiken, misschien kan ik iemand er blij mee maken ….

Ik ruimde de kerstkaarten op. Dank aan degenen die ze ieder jaar weer zo trouw sturen.

Ik bakte wederom een aantal keren een glutenvrij brood. Kind kan de was doen met deze bakmixen …. ik dus ook.

En nu, nu ben ik wederom daar waar we ook graag zijn. En wederom zonder me te vervelen ☃️

26 Reacties op “vervelen?”

 1. Mooi dat het allemaal nog kan… En je bent lekker creatief bezig geweest. Tijd voor een nieuw project?.

  Like

 2. Wat een opluchting. Ik vond mezelf een beetje wispelturig, omdat er meerdere haakwerken “in constructie” zijn en ik al een paar keer heb gedacht dat ik niks nieuw wil beginnen vooraleer ze allemaal af zijn.

  En vervelen doe ik me ook niet, zelfs niet als ik niets doe. Dan denk ik.Diepzinnig. 😉

  Like

 3. Wat maak jij mooie dingen!!! Ik heb er geen geduld voor én kan het niet. Het geeft een heerlijk gevoel om eigen gemaakte haakwerken in huis te hebben.
  En nu genieten van de sneeuw, die we hier missen. Mooi!

  Geliked door 1 persoon

 4. Dat kusssen is prachtig. Voor de rest ben ik geen fan van gehaakt of gebreid.
  De sneeuw, ja, daar ben ik wel fan van. Heerlijk!!!

  Like

 5. Prachtig die sprei. Ik ben niet zo’ n ster in haken maar herkende wel meteen de tunische haaksteek van vroeger op school. Ben alleen benieuwd hoe je dat met een lang set. Ik ken het alleen dat alle steken op je naald staan. Ik ga het eens opzoeken.
  En oh wat heerlijk in Oostenrijk, geniet ervan.

  Like

 6. Dat is een hele stapel geworden. Leuke omslagdoeken en die sprei, een mega project. Mooi dat je het toch afmaakt. Hier liggen ook her en der ufo’s….

  Like

 7. DAt is een flinke pak sneeuw!
  Prachtig.
  Heerlijk dat je zo’n plezier heb in dat handwerken.

  Like

 8. Leuk vind ik dat, een jongen die een dekentje in regenboogkleuren wil, Genieten daar in Oostenrijk met die mooie sneeuw.

  Like

 9. Vervelen staat ook niet in mijn woordenboek al levert het mij dan weer geen mooi haakwerk op. Bij jou wel. Prachtig en wat eervol dat je een dekentjes verzoek kreeg, kinderen kunnen heel kritisch zijn in wat ze willen.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: