punt, voor nu

Ik heb mijn blog een beetje verwaarloosd de laatste tijd, iets met te druk bezig zijn met andere dingen.

Die andere dingen blijven voorlopig mijn aandacht opeisen en daarom zet ik voor dit jaar maar vast een punt achter het bloggen. Maar het zijn alleen prettige dingen waar ik druk mee bezig ben 🙂 dus geen paniek ….

Ik wens een ieder die hier leest de allerbeste wensen toe voor de komende feestdagen, en vooral véél, heel veel gezondheid in 2022. En dat we komend jaar ein-de-lijk echt verlost worden van Corona ….

Leogang, 21 december 2021, 09.30u

20 Reacties op “punt, voor nu”

  1. Voor jou, je man en zonen plus aanhang ook alle goeds voor het nieuwe jaar. Lees juist vanmorgen dat we er serieus rekening mee moeten houden dat het mondkapje de komende jaren niet uit ons straatbeeld zal verdwijnen. Maar ja, als dat het enige is…. Geniet van waar je bent en wat je doet.❤️

    Like

  2. Gelukkig leuke dingen die je bezig houden, lekker doorgaan dus! We zien je wel weer verschijnen in het nieuwe jaar. Ook voor jou mooie kerstdagen en een gezellige jaarwisseling.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: