lichtpuntje …

Gezien de omstandigheden rondom Corona vond ik dat ik wel een lichtpuntje kon gebruiken en ik heb daarom twee kaartjes besteld voor een musical in …… mei 2022.

Ja, mijn man mag mee, maar of hij daar zo blij mee is ….. ach, ik kan vast nog wel iemand anders blij maken met zijn kaartje tegen die tijd.

Ik heb vroeger enorm genoten van de televisieserie rondom kapelaan Odekerken. Alleen al de begintune was en is zó herkenbaar. Een vriendinnetje had een bijrolletje, dat was ook speciaal. Misschien heeft ze nu als volwassene een rol, zou zo maar kunnen. Ik ben haar uit het oog verloren maar zal t.z.t. haar (meisjes)naam eens googelen.

Kortom, ik ben benieuwd maar het duurt nog wel even ….

22 Reacties op “lichtpuntje …”

  1. Ik hou van musicals, ben er naar verschillende geweest met onze dochter. Zij en een groep vriendinnen zijn gisteravond naar de Tina Turner musical geweest.dat was hun tijd.

    Geliked door 1 persoon

  2. O ja, we zaten in die tijd echt aan de buis gekluisterd voor die serie. Geweldige acteur die Jo de Meyere en ik herinner me ook de prachtige rol van Ko van Dijk.
    Ik kan me niet zo goed voorstellen wat zang en dans toe gaat voegen aan het verhaar , maar oke, ik ben ook geen musical liefhebber.
    Leuk in zoiets in het vooruitzicht te hebben.

    Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: