mri update

Een aantal weken geleden liet ik op aanraden van mijn neuroloog een MRI maken, ik schreef daar al eerder over. Afgelopen week mocht ik me weer bij de neuroloog melden voor de uitslag, en die was

GOED.

Ik heb ietwat last van hypochondrie, bij ieder kuchje denk ik dat ik Corona heb, ieder knobbeltje, bultje of vlekje zou zomaar iets ernstigs kunnen zijn, en ieder woord of naam waar ik niet op kom zou zomaar kunnen wijzen op Alzheimer. Ik ben soms best lastig voor mezelf en voor mij allerliefste lief, haha.

Maar de beelden waren dus goed, heel goed zelfs. Geen nieuwe MS-laesies, geen krimp van de hersenen en, ook absoluut niet onbelangrijk, ook geen tumor(en). De MS is en blijft rustig en dus ik ga door met mijn leven zoals ik dat al járen leef: een gezonde leefstijl, met gezond en glutenvrij eten, zo min mogelijk stress, regelmatig bewegen en sporten, en voldoende rust en slaap.

Ik ben een dankbare bofkont.

appelmoes (zonder toegevoegd suiker) in wording van appeltjes uit eigen tuin, lekker en lekker gezond

23 Reacties op “mri update”

 1. Fijn om dit nieuws te horen. De grote motivator om je levensstijl vol te houden. Net als jij neig ik naar hypochondrie. Niet gemakkelijk om te overwinnen.

  Like

 2. Fijn om het toch zeker te weten. Ik heb dat ook wel hoor. Bij elk pijntje, plekje, snotneus of kuchje denk ik het zal toch niet…. Ik denk dat deze gedachtes juist in deze tijd versterkt worden.

  Like

 3. Wat een fijn nieuws. Ik begrijp je onrust, zo zou ik ook zijn.
  Hier slecht nieuws bij mijn dochter haar schoonpa en bij een neef. Ik ben er constant mee bezig. Schoonpa verblijft al op palliatieve. Mijn dochter is er kapot van. Haar verdriet is mijn verdriet…
  Neef zijn leven gaan ze proberen rekken. Te triest voor woorden en het zijn al zo’n nare tijden.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: