kleuren

De uitdaging van (klik —>) Anne is deze week ‘kleuren’, en daar heb ik wel iets mee.

Tijdje geleden al begon ik met het fotograferen van gekleurde gevels. Sommige mooi, sommige spuuglelijk minder mooi. Daar waar bakstenen duur zijn, worden ze niet/nauwelijks gebruikt als bouwmateriaal. Da’s logisch. Stucwerk wordt voorzien van een kleur, dat is ook niet meer dan normaal. Maar wat bezield iemand om zijn huis babyblauw, lila, knalgroen of rose te schilderen …..

Een mooie uitzondering vind ik de gevels in Kitzbühel, hier hoort het gekleurd te zijn 🙂

19 Reacties op “kleuren”

 1. Die verschillende kleuren zijn voor ingewijden om de weg te onthouden. Bij het lichtgroene hotel recht af en dan bij het twee groene huis moet je wezen…

  Like

 2. Ik vind die gekleurde huizen wel iets hebben, al weet ik het niet of ik het zelf zou durven, haha. Toch zeker niet bij ons in de straat ;-).

  Like

 3. Ik vind gekleurde huizen altijd weer leuk, zolang het maar een beetje bij elkaar past. Maar sommige zijn inderdaad spuuglelijk, en hebben waarschijnlijk verf gekocht die op dat moment voorradig was.🙄

  Like

 4. Zo leuk, al die verschillende kleuren, ik hou daar wel van! Alleen die derde, dat blauw met die bruine balkons, vind ik echt spuuglelijk. En Kitzbühel is echt wel mooi natuurlijk.
  Gevalletje van keuzestress… en nu moet ik kiezen! Aaaaaaaaagh! 😉

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: