waar was dat feestje?

Nou, dat was dus hier.

Want:

Onze jongste vond dat het weer eens hoog tijd werd voor een feestje. Een buitenfeestje voor al zijn allerbeste vrienden. Hij woont in een mooi appartement met een leuk maar bescheiden tuintje dat verre van groot genoeg is om iedereen (veilig) te huisvesten. En dus kwam het verzoek: maham …..

Zo goed als al zijn vrienden en vriendinnen werken in de gezondheidszorg en zijn al een hele tijd volledig gevaccineerd, dat zou geen beletsel mogen zijn. Alles zou worden geregeld conform de geldende regels: buiten, de tent aan vier zijden open en dus meer dan genoeg ventilatie, en ruim onder de 750 gasten …

Oké, ik ging dus overstag. Onze jongste onderhoudt grotendeels onze huiswei, dus ik durfde geeneens nee te zeggen. Ha. En het zijn bijna dertigers, dus verstandig genoeg (?) …

Het feestje begon vrijdagavond al met het opzetten van de diverse tentjes. En dat is heel vermoeiend …..

Het gezelschap kwam uit onder andere uit Wenen, Osnabrück, Heidelberg, Wenen en Hamburg. Studievrienden uit de periode Riga, en vrienden van vrienden van vroeger.

Het weer was niet echt om over naar huis te schrijven, maar het bleef gelukkig wel droog. Het was gezellig, en voor herhaling vatbaar. Zegt men. Ach, zolang onze huiswei onderhouden wordt 😉

en er was ook bewaking 😀

21 Reacties op “waar was dat feestje?”

 1. Ik snap dat de jongeren weer eens een feestje willen organiseren en met de ruimte die jullie hebben en het goed te zien. Leuk al die tentjes in de wei.

  Like

 2. Maar al die feestvierders gebruikten wel jullie sanitaire voorzieningen en misschien ook wel de keuken? Je zult er vast wel veel werk aan gehad hebben!

  Like

 3. Héél erg leuk als je die gelegenheid kunt bieden. Dat moet toch genieten zijn als je al dat jonge spul aan een feestje kunt helpen en er ook nog vanaf de zijlijn mee kunt genieten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat ziet het er leuk uit zo al die kleine tentjes en ook de grote tent met verlichting tussen de bomen. Dat moet wel een gezellig feest geweest zijn.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: