15 Reacties op “nee toch!”

 1. Uit het artikel blijkt maar weer dat het hebben van goeie connecties en geld vele deuren laat openen. Ik heb hem ook ondertekend, al heb ik gelezen dat het evenement waarschijnlijk doorgaat. En je moet je laten testen om binnen te mogen. Dat alleen al stuit me verschrikkelijk tegen de borst. We komen steeds meer in een surrealistische wereld terecht.

  Like

 2. Het is toch niet te verkopen dat een radio 538 met veel geld tienduizenden mensen een kaartje mag verkopen en dat de kroeg om de hoek die al maanden in zwaar weer zit nog geen 1 persoon in zijn koeg mag hebben.

  Love As always
  Dimario

  Like

 3. Het was zo druk op de site dat ik de petitie amper kon tekenen, maar de aanhouder wint. Laat ze geld steken in iets nuttigs! De burgemeester van Breda staat nog in dubio. Wat een halve zachte…

  Like

 4. Zijn ze daar helemaal gek geworden? Gelukkig is dit compleet onverantwoorde evenement afgeblazen. Het feit dat het naast een ziekenhuis zou hebben plaatsgevonden, maakt het alleen maar erger, maar ook elders mag zulks thans
  niet kunnen doorgaan.

  Like

 5. Inmiddels is bekend dat het hele”festijn” terecht is afgelast. Heb Inge een berichtje gestuurd.

  Like

 6. Ik zie nu dat het al afgelast is, maar de petitie stond nog open en werd trouwens ook nog druk bezocht, dus ik heb ook maar even laten weten dat ik tegen deze waanzinnige actie ben (was)!

  Like

 7. Tja, begrijpen wie begrijpen kan… wij mogen niet met onze hond 500m over de grens gaan wandelen, krijgen een boete van elk 250€, maar 10000 mensen mogen wel een verdoken festival bijwonen.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: