oei, en ook nog meedoen met Satur9’s photo challenge ….

Dit las ik net op NOS.nl

en dit op L1:

Wat zal ik zeggen …. het wordt er allemaal niet leuker op. Morgenvroeg nog maar wat extra boodschappen doen bij de Nederlandse supermarkt, je weet maar nooit hoe streng de grenscontroles gaan zijn met ingang van dinsdag. Voor de rest blijf ik maar weer fijn thuis “in meiner Heimat” ……

Zucht.

Enfin. Voor een van mijn schoondochters heb ik een plantenpot gehaakt. Ze, die schoondochter, was laatst jarig, vandaar dat ze de plant er ook bijkrijgt. Omdat ze niet echt groene vingers heeft een makkelijk exemplaar, die zal het wel overleven …

We liepen weer eens een rondje met het hondje. Ik zag deze versiering en appte gelijk schoonzus en zwager met de vraag hoe het met hun hoogzwangere dochter is (ze was 1 april uitgeteld). Hun antwoord: 🐌 Nou ja zeg ….

“Lost” staat erop, de rest kan ik niet goed ontcijferen. Toch zielig, zo’n verlaten schoen, en niet de eerste die ik de afgelopen tijd heb gezien.

Laatst nog bij mama schaap in de buik, en nu al weer zo groot, maar wel leuk, zo’n gestippeld exemplaar.

En toen zag ik, na er al -tig keer voorbij te zijn gelopen en gefietst in de afgelopen jaren, deze prachtige brievenbus, en dacht ik gelijk aan de photo challenge van Anne. ‘t Is een oudje, eentje die ik best zelf zou willen hebben. Misschien krijgt ie nog een plaatsje op haar blog?

Fijne paasdagen!

31 Replies to “oei, en ook nog meedoen met Satur9’s photo challenge ….”

    1. De besmettingscijfers hier in onze Kreis vallen nog enigszins mee, nog net onder de 100 (tegen >200 in Nederland). Ik hoop dat dat zo blijft ….. Het was net ontiegelijk druk bij het tankstation, alleen maar geel/zwarte nummerborden. Die zien we dus voorlopig niet meer?? Blijf gezond zou ik zeggen 😷

     Geliked door 1 persoon

 1. Die Sansevieria zal het beslist wel een ganse tijd uitzingen. Sterke planten en bovendien prima luchtzuiveraars.
  Erg aandoenlijk, die schapen. Koetjesschapen, zowaar.
  Die schoen zal van iemand zijn die naast zijn schoenen is beginnen te lopen. 😉
  Fijne Pasen!

  Like

 2. Dat wordt lastig als ik door Duitsland rij met Moppie. Niet dat ze daar zullen controleren, maar toch even wegblijven denk ik dan… Mooie brievenbus.

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.