Satur9’s photochallenge

Dit keer is de uitdaging: een foto van je huisdier, maar het mag ook een alternatief zijn indien er geen huisdier in je huishouden woont.

Wel, officieel wonen hier al heel wat jaren geen huisdieren meer sinds we onze kat Bibi moesten laten inslapen, maar gelukkig woont onze middelste sinds een tijd(je) weer bij ons. Zonder vriendin maar met hond en kat.

Het zijn lieverds, alledrie, maar het leukste tot nog toe is toch echt wel dat de kater vanmiddag voor de allereerste keer spontaan op mijn schoot kwam liggen. Het was even inschikken mijnerzijds, en ook het breiwerkje moest even schuiven, maar het was zó leuk.

Hij is gekocht als Britse korthaar maar daar is volgens mij een zaadje van een andersoortige kater tussen gekomen. Geeft niks, hij is zo’n lieverd!

Ooit zal onze middelste weer op zichzelf gaan wonen en zijn ‘kindjes’ meenemen. Dat betekent dus: geen rondvliegende haren, geen modderpootjes op een pas gedweilde vloer, geen rondslingerende hondenspeeltjes, geen snuitafdrukken op pas gewassen ramen, geen kat op bed, geen stinkende kattenbak, maar wat zal ik hen missen!

23 Reacties op “Satur9’s photochallenge”

 1. Een mooi en lief beestje.
  Ik begrijp je, aan dieren geraak je snel gehecht,
  Jij bent iets leuk aan het breien, mooie kleuren en speels motief. En de kat speelt nog net niet met het bolletje wol.

  Like

 2. Dan ben jij veel liever dan ik. Toen mijn oudste na een mislukte relatie weer thuis kwam wonen was ik niet zo gecharmeerd van de twee kittens die ze meebracht. Zij hadden in no time mijn vitrage en bankjes kapot gemaakt. Gelukkig heelt tijd alle wonden……😉

  Geliked door 1 persoon

 3. De kater heeft een mooie kop. Net een panter in miniformaat.
  En ach, de lusten van een kat gaan wat mij betreft boven de lasten.

  Like

 4. Na de eerste katten zeiden we nooit meer… We hebben er nog steeds twee. Maar dat zijn echt de laatsten, denk ik.

  Like

 5. Hij had vast in de gaten dat er een challenge op komst was. Als naar zijn kopje kijk, met die grote oren en spits snoetje, zou je een siamees gen in zijn bloed verwachten.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: