jezelf

photo-challenge op de blog van Anne: “Elke vrijdag: Satur9’s 30 Weeks Photo Challenge. Een foto challenge met lage instapdrempel: geen verplichting om elke week deel te nemen, niveau dat haalbaar is voor iedereen, verhaaltje schrijven mag maar hoeft niet. No stress, dat is mijn motto”

Motto voor deze week: een foto van jezelf.

En dus geef ik mezelf nu een beetje bloot. Geen lange lokken meer met een kleurtje maar een korte – bijna helemaal grijze – coupe die hoognodig weer eens onder handen genomen worden mag door mijn kapper.

Onze middelste moest foto’s maken voor een project, en probeerde de instellingen eerst uit op mij. “Kijk eens normaal, probeer eens een beetje natuurlijk te lachen”. Enfin, een fotomodel is aan mij niet verloren gegaan …..

43 Reacties op “jezelf”

 1. Ik vind die foto’s best geslaagd, vooral de eerste. Is toch niks mee met een beetje naturel, het moet niet altijd geposeerd overkomen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vind het erg mooie foto’s! De eerste de mooiste van de twee, maar de tweede ook! Goed gedaan van je dochter, en ik vind het helemaal OK geposeerd. Ik kan dat namelijk ook niet, en ik vind dit erg goed meevallen.
  Fijn dat je meedoet! Zo leuk om overal foto’s te ontdekken 🙂

  Like

 3. Heel moeilijk hoor “gewoon doen”. Ik vind poseren ook altijd heel moeilijk al maak ik er tegenwoordig wat minder een punt van. Leuk om nu “een plaatje” te hebben bij een naam. Maar toch wel goed gelukt hoor die foto’s. Tja de kapper is nog even afwachten, we hebben niet allemaal een dochter die ooit een kappersdiploma haalde zoals ik. 😉

  Like

 4. Ik ben heel blij dat ik je al jaren op een ongedwongen manier ken. Poseren is niet jouw ding. Wel stoer dat je dit doet.❤️ Middelste maakt mooie dingen.

  Like

 5. Je poseert heel naturel. Altijd fijn om een beeld bij het schrijven te krijgen. Goed ideetje van Saturn9 om onszelf beetje bloot te geven😉

  Like

 6. Leuk om kennis te maken, het gezicht achter het blog! Ik vind de foto’s zeer geslaagd, zelf heb ik dat ook, daarnaast als ik anderen vraag een foto te maken, wordt het nooit zoals ik het zelf zie eventueel.

  X

  Like

 7. Mooie fotos hoor kom bij mij eens lang als je leuk vind ik wandel ook graag en maak filmpjes en fotos 🙂

  Like

 8. Als je net zoals ik het echt niet leuk vind om te poseren dan is een natuurlijke pose op ‘commando’ een lastig dingetje. Zet mij spontaan zonder dat ik het weet op de kiek dan worden ze meestal leuk.Selfies doe ik ook niet aan, Ik keur ze nooit goed 🙂 leuk om je te zien 🙂 groetjes!

  Like

 9. Je houding is een beetje afwachtend, maar dat vind ik normaal als iemand een camera op je richt (-: Ik vind dat je er lief opstaat. Dapper om met je hoofd op internet te staan. Je straalt iets zachts uit en dat ligt echt niet alleen aan de fotograaf…

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: