bah!

Ik had willen schrijven over de mooie witte wereld op zondag en maandag, de blauwe lucht en het zonnetje, de fijne wandeling met en zonder hond, over de sokken die ik weer eens brei. Niks van dit alles. Op dit moment ervaar ik alleen maar boosheid, verontwaardiging, ongeloof, moedeloosheid, onbegrip ……

bron foto’s: De Limburger dd 26 januari 2021

32 Reacties op “bah!”

 1. Er worden door de relschoppers opgeroepen om zondag ook in België (Turnhout, St-Niklaas en Maasmechelen) te komen actie voeren. Waar gaat het toch naartoe?

  Like

 2. Om misselijk van te worden. Een huilende vrouw bij haar in elkaar geslagen winkel in Den Bosch. Middelbare leeftijd. Zou zij/kan zij (en met haar vele anderen) nog moed hebben om opnieuw te beginnen………😢😢

  Geliked door 1 persoon

 3. Het is gewoon sneu want dit is niet door een lockdown, avondklok of corona dit is een groep die al jaren buiten de maatschappij valt en door gebrek aan geld in zorg, politie en onderwijs wordt die groep bepaald niet kleiner. Dat zeggen die teksten op die plaatjes ook trouwens. Van mij mogen ze heel hard aangepakt worden laat die ouders maar betalen en het volk zelf geen waterkanon maar smurfenspray dat ze nog een half jaar voor lul lopen.

  Like

 4. Verschrikkelijk allemaal. Maar één positief ding toch: het gevoel van saamhorigheid bij de rest is toch weer mooi even duidelijk geworden.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: