een kaartje met een staartje

Die kerstkaarten van laatst, daar was nog iets mee aan de hand. Ik keek ze allemaal nog eens na en zag dat er een dubbele tussen zat. Dubbel als in twee kaartjes met dezelfde afzender ….. Van blogvriendin Marthy. Vreemd dat me dat niet eerder was opgevallen.

Enfin. Ik had Marthy wel al een App gestuurd ivm foutje in de postcode waardoor er vertraging was ontstaan bij het bezorgen (de kaart werd pas ruim na kerst bezorgd) van de/het/een kerstkaart.

En nu bleken er dus twee kaarten te zijn die ik van haar had gekregen:

waarvan een dus met foutje in het adres:

Envelop heeft ergens onderweg ergens tussen gezeten lijkt het wel en is door Deutsche Post netjes gerepareerd.

Er volgde over en weer contact met Marthy:

Hè, hè, zo krijg ik mijn blogberichten wel bij elkaar 😊

23 Reacties op “een kaartje met een staartje”

 1. Hahahahaha, zo leuk dit, dat het dus alsnog is aangekomen. Er is wel oudere post gevonden en alsnog bij de juiste mensen afgeleverd, kaartjes van wel 40 jaar geleden heb ik weleens gezien op tv.

  X

  Like

 2. Bijzonder! Moet misschien toch ook weer kaartjes gaan versturen, want er kan een leuk verhaal aan vastzitten……😉

  Like

 3. Hahaha, dat is toch leuk! Als die envelop eens kon praten.. dan zou dat een leuk verhaal opleveren..

  Like

 4. En soms kan de post er niets aan doen, zo kreeg ik een kaart met “een verstekeling” . In een tamelijk grote kaart zat in de alleen maar ingevouwen flap van de enveloppe een piepklein ander kerstkaartje geschoven. Niet opgemerkt door de post en dus ook niet gestempeld. Het kaartje was voor iemand in Groningen bedoeld en dat heb ik toen alsnog in de brievenbus gedaan.

  Like

 5. Hahaha! Tante Post heeft de kaart in elk geval nog bezorgd. Hoe vaak lees je niet dat na jaaaren nog brieven/kaarten worden gevonden. Hilarisch!

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: