grijs

De dag buiten is alweer grijs, volgens het weerbericht hangt er sneeuw in de lucht. Leuk! De dag binnen is gevuld met karweitjes die nu eenmaal gedaan moeten worden: opruimen van de weinige kerstspulletjes in huis, kerstkaarten uitzoeken,

ik verstuur al jaren zelf geen kerstkaarten (met uitzondering van vorig jaar dan, maar dat was dan ook voor een goed doel: kaarten met close up afbeeldingen van de gehaakte kerstboom), maar ons schaaltje ligt toch ieder jaar weer vol, waarvoor dank aan de afzenders ๐Ÿ˜€

stofzuigen en dweilen (hond en kat in huis …… ’t is wat), wassen, gewassen was opvouwen en naar boven brengen, dweil door de badkamer etc, etc.

Af en toe gun ik me een pauze, en bij een pauze hoort een breiwerkje maar nu even niet

23 Reacties op “grijs”

 1. Onze kerstboom heeft vandaag kennisgemaakt met de hakselaar. Binnen onafzienbare tijd leeft hij verder in onze tuin, als compost.
  Kat op breiwerk: het is een tafereeltje dat ik dagelijks mag aanschouwen. ๐Ÿ˜€

  Like

 2. De kerstspullen en vooral de lichtjes laat ik nog een tijdje schitteren.
  Wordt het een trui of een sjaal? Heel mooie kleuren!

  Like

 3. Dan hadden we een vergelijkbare dag. Huishoudelijke werkzaamheden afgewisseld met cijfers bij NumFeud, woordjes bij WordFeud en WordOn en dan speel ik ook nog WordCrex met een aantal Vlaamse tegenspelers/tegenspeelsters. Hartstikke druk.๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ˜˜

  Like

 4. Haha, onze kaatje, ook zo’n zwarte poes ging vanochtend tijdens een vergadering van mijn vrouw gewoon op het toetsenbord liggen… Iedereen lag in een deuk.

  Like

 5. Ik heb het idee dat veel mensen niet echt uitbundig geweest zijn met kerstversierselen dit jaar. Ach, waarom zou je je druk maken als er toch geen mens over de vloer komt.

  Like

 6. Hahahaha, nu even niet. Hier ligt het haken even stil, ik denk dat ik even voddehandschoentjes ga haken straks, ben de mijne vergeten thuis, ooit gekocht, maar ja, kan ze nu zelf maken ๐Ÿ˜‰

  De kerstboom mini, staat nog, Driekoningen is het devies bij ons altijd geweest, dat is vandaag overigens. Maar ik denk van het weekend. Er zit verder niets anders in dan alleen lichtjes.

  X

  Like

 7. Hahaha: de poes ligt lekker te pitten op je trui in wording.
  Het was waterkoud maar dat vind ik niet erg.
  Ik ben blij dat de kerstboom weer weg is. Zo heb je twee keer plezier van je boom (-:

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: