nog meer fietsen

Van een fietsetappe door ons dorpje thuis, die zelfs zonder publiek geen doorgang mocht vinden, naar een heus wereldkampioenschap mountain bike in “ons” dorpje in Oostenrijk. Dankzij Corona ook hier zonder publiek. Jammer dan. Ik denk dat het kijken naar beelden op televisie sowieso veel meer laat zien, de helft van het parcours gaat berg op en berg af door weiden en bos. Weersverwachting is ook nog eens slecht ….

Ik scoorde in diverse supermarkten genoeg glutenvrij lekkers om de komende tijd zoet mee te zijn ….

Het weer hier was wisselend: sneeuw, regen, onweer, zon, bewolking, we hadden het allemaal.

Onze middelste, die thuis toch momenteel geen werk heeft, helaas, besloot ons op te zoeken, samen met zijn hond. Gezellig.

We liepen samen heel wat kilometers berg op en berg af.

Onze auto stond tijdens zo’n wandeling ergens netjes geparkeerd, en toen viel een ernaast geparkeerde crossmotor om ….

Ach, het is maar blik en de schade wordt vergoed door de verzekering van de veroorzaker. Niet zeuren, er gebeuren heel wat ergere dingen ….

We houden de cijfers goed in de gaten, en zien dat het in ons thuisland nog best goed gaat, en ons vaderland slechter en slechter ….

In tegenstelling tot mij kookt mijn middelste wel graag en ook nog eens goed!

Maar ook (glutenvrij) eten buitenshuis laat ik me goed smaken

glutenvrije Kaisersmarrn bij mijn favo restaurantje in de bergen van Fieberbrunn
hier dus 😀

Kortom, ik zou hier wel willen blijven ……

35 Reacties op “nog meer fietsen”

 1. Prachtige beelden in Oostenrijk. Daar kan je heerlijk en veilig een terrasje doen! Het is een tijd geleden dat ik er nog was, bijna was ik vergeten hoe schitterend mooi het er is.

  Like

 2. Nou, Inge. Dat wordt nóg meer fietsen en wandelen na al dat lekkers. En….. schadeherstellers moeten ook aan het werk blijven.😉

  Like

 3. Nederland is niet meer het braafste jongetje van de klas en stevent af op code rood. Dan zou ik er ook voor kiezen om daar te blijven.

  Like

 4. De omgeving is schitterend daar. Van die wedstrijd kun je inderdaad vast online veel meer van zien. De schade is minder erg dan als er persoonlijks iets met je zou gebeuren.

  Love As always
  Di mario

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat een mooie foto’s. Wij hebben een keer een kampioenschap downhillen gezien in de Franse Alpen. Spectaculair hoor, als je er zowat tussen staat.

  Like

 6. Mooie foto’s! En inderdaad. In Duitsland luisteren mensen gewoon. Hier moet alles bediscussieerd worden. Om moedeloos van te worden.

  Like

 7. Jaloersmakende foto’s, ik snap je helemaal. Jammer dat het nu even niet kan. Op de toekomst hopen dan maar. Je zóu kunnen overwegen er samen met die goed kokende zoon te blijven, zier er geweldig uit zeg dat bordje.

  Like

  1. Geen idee, misschien dat ‘de Duitser’ meer opvolgt wat van hogerhand wordt opgedragen. Dat is niet altijd goed (…..) maar nu wel 😉. Maar de besmettingen nemen toe, ook hier dus het wordt overal k*t

   Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: