bijzonder

Soms, héél soms liggen er glutenvrije artikelen in de koopjesbak van de/het/een supermarkt. Dit keer had ik geluk bij de Jumbo: dit brood kost normaal € 4,35.

Het pannenkoekenplantje blijft me verbazen, het ene na het andere stekje vraagt om in een apart potje gezet te worden. Help, waarheen met al die nazaten van nazaten van nazaten?

Waar ik vroeger (nou ja, tot nog niet zo heel lang geleden) alleen witte, roze en blauwe bloemen in de tuin wilde, kies ik nu steeds vaker voor geel en oranje. De enige kleur die ik echt niet wil is rood.

Nou zeg, wat een joekel! En om te laten zien hoe groot deze paddestoel is heb ik er een boek naast gelegd:

Was trouwens weer vreselijk spannend, deze laatste van Karin Slaughter.

Afgelopen juli had ik een afspraak met (blog) vriendin Sanneke. We kletsen vijf kwartier in een uur en tussendoor genoten we van lunch, een klein wandelingetje door het Sittardse stadspark en koffie met gebak. Door mijn strubbelingen met WordPress kwam ik er toen niet toe om erover te schrijven. Gisteravond ontmoette ik haar (en haar man) weer. Geen foto’s van een gezellig en geslaagd etentje, helaas.

Ik las op de blog van Rianne dat ze een Camino ging lopen. Haar startpunt zou in Wittem zijn, het dorpje waar ooit mijn vader is geboren. En ze zou ook nog eens overnachten in het hotel dat sinds jaar en dag de naam “In den roden leeuw van Limburg” draagt, zijn geboortehuis.

Kortom: we besloten om elkaar te treffen voor een kopje koffie. Het werd uiteindelijk geen koffie maar een alcoholvrij biertje voor Rianne en thee voor mij. Het was een bijzondere ontmoeting!

27 Reacties op “bijzonder”

 1. Bizar toch van het brood, ik zeg het altijd al, gezond voedsel is gewoon onbetaalbaar!

  De paddenstoel, prachtig, en ja ze kunnen groot worden.

  Ontmoetingen met bloggers zijn meestal heel bijzonder, ook al is het voor 1x, en anderen blijven weer hangen, ook zo leuk als dat zo is.

  X

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat is dat brood prijzig, daar had ik geen erg in, ik weet niets van glutenvrije artikelen.
  Een pracht van een paddenkoek /pannenstoel. 😉 Hier zag ik nog niets van zoiets, ik zal naar de bossen moeten..

  Like

 3. Alles bij elkaar wél een bijzondere week. Ik hoop dat het brood wel in orde was want dat is nogal een prijsverschil.
  Was die grote paddenstoel niet per ongeluk een pannenkoekplant? Wat formaat betreft wel een “gezinsformaat” pannenkoek!
  blogontmoetingen zijn altijd een feest van herkenning.

  Like

 4. je bent er maar druk mee met al die ontmoetingen. maar misschien is het een idee om tijdens zo’n ontmoeting iedereen eens stekje mee te geven. 😉

  Love As Always
  Di mario

  Like

 5. Alle ontmoetingen zijn tot nu toe heel fijn geweest en ja, ik was die foto met ons vieren van plan, maar de avond was voorbij voor ik het wist.😘

  Like

Reacties zijn gesloten.