naar, langs en aan de Maas

We hebben thuis niet veel gefietst afgelopen zomer. Waarom, tja, ik kan het niet zo verklaren. Het zal te maken hebben gehad met Corona, met het vele werk dat in de tuin werd verzet met name in het voorjaar, en ook met ‘geen zin’ en met ‘te warm’.

Zondag was het mooi weer. Niet te warm, niet te koud èn droog. Ideaal fietsweer dus.

We fietsten naar het westen, via Munstergeleen, Geleen, Einighausen en toen langs de oevers van de Maas. We dronken koffie op een terrasje in Berg aan de Maas met uitzicht op het veer en België, wilden nog iets gaan eten in Sittard maar de lucht werd donkerder en donkerder en dus fietsten we fijn (en heel snel!) oostwaarts “Richtung Heimat”. Leuke tocht, fijne dag.

23 Reacties op “naar, langs en aan de Maas”

 1. Altijd fijn, en hier hetzelfde hoor qua fietsen, ik heb gisteren weer een klein rondje gefietst, even garen gehaald ook, een whirl van scheepjes… en het was zo lekker dat ik besloot een klein stukje door te gaan 😀

  Prachtige foto’s ook!

  X

  Geliked door 1 persoon

 2. De veerboot genomen? Is altijd een extra attractie vind ik. Wolkenformaties zonder regen zijn altijd heel mooi. Getuige je foto’s

  Like

 3. In de coronatijd tot aan mijn vakantie juist heel erg druk geweest. Dat merk ik ook wel aan mijn lichaam die het toch zwaarder heeft gehad dan ik had gemerkt in die periode.

  love As always
  Di mario

  Like

 4. Ik ben net heel vaak onderweg geweest, maar lig er nu een beetje uit, wel jammer eigenlijk. Maar ook ik mijd alles wat op drukte lijkt.

  Like

 5. Het was ook wel even écht veel te warm om te fietsen of in de tuin te werken. Maar nu wat het prima fietsweer, mooie plekjes gevonden om te fietsen.

  Like

 6. Toch een mooie dag met Prachtige luchten, en langs de maas is het altijd mooi wandelen en fietsen. Over een dikke week kom ik ook langs Berg aan de Maas gewandeld.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: