twee maal …..

Ik heb een beetje ruzie met WP: een bericht dat ik had klaargezet is in een keer foetsie ….. Foto’s wilden ook al niet plakken. Blègh.

Enfin, nog maar eens proberen.

Ik heb eindelijk een eigen plekje in huis voor al mijn knutselspullen, haak- en breigarens en dito boeken. Zolang ik nog geen naaimachine heb (zit in de planning) is het alleen opslag- en nog geen werkplek. Nu nog de foto’s van vroeger en mijn borduurwerken ophangen en ik ben meer dan tevreden.

Omdat het plaatsen van foto‘s moeilijk blijft (geen idee waarom, iemand gelijksoortige problemen bij WordPress?) hou ik het bloggen even voor gezien …

18 Reacties op “twee maal …..”

 1. Ik zie toch een foto van je kamer. Leuk zo’n eigen werkplek. Ben benieuwd wat daar allemaal gecreëerd gaat worden. Ik heb geen problemen met foto’s plaatsen, wat vervelend. Ik zou je willen helpen, maar is moeilijk op afstand denk ik.

  Like

 2. Nergens last van… Al was het gisteren wel even enorm scrollen om het blok afbeeldingen te kunnen kiezen.

  Niet te lang wegblijven hoor…

  Geliked door 1 persoon

 3. Tot nu toe gaat het gratis goed bij mij… zal even een hick up zijn? Misschien even uitloggen en weer opnieuw inloggen, want ergens had ik er wel even problemen mee, en het bleek, ik moest even uitloggen en weer inloggen en alles deed het weer, is al maanden geleden trouwens… toen ik weer terug wilde komen na lange tijd stilte. maart? Ergens?

  Fijn he, zo’n plek, dat heb ik thuis ook, opslag, ik zou er ook gaan werken, maar een haakwerkje doe je toch op de bank met radio en tv erbij of zo.. hahaha ik doe alles eigenlijk in de woonkamer, alleen administratie doe ik daar wel aan het bureau. Gek he?

  X

  Like

 4. Wat een heerlijk plekje voor al je knutsel werkzaamheden. Daar ga je veel plezier van beleven.
  De schrik slaat me om het hart, WP is al een tijd bezig met een nieuwe editor die ze erg promoten en nu op willen dringen. Misschien heeft het daarmee te maken, ik klrijg al de kriebels als providers weer gaan rommelen/

  Geliked door 1 persoon

 5. Werk je met dat nieuwe vakken gedoe, heet het niet gutenberg? Je kan een plugin downloaden waarmee je weer terug kan naar de oude editor. Je werkkamer ziet er leuk uit. O ja als je schijfruimte vol raakt komen er ook problemen met foto’s.

  Like

Reacties zijn gesloten.