bubbel

Ik zit nog altijd in een soort van bubbel: weinig zin om blogjes te schrijven, zelfs niet om te haken of te breien, kortom: mijn (nieuwe) abnormaal …..

Vandaag wel een blog van mijn hand. Niet hier maar bij haar

26 Replies to “bubbel”

 1. Ik heb het gelezen en daar gereageerd. Eén zaak weet ik zeker, jullie wonen prachtig. Veel groen, natuur, en dicht bij 3 landen.

  Like

 2. Je hebt duidelijk je best gedaan op je gastblog.
  Wat is de hond gegroeid!
  Fijne pinksterdagen.

  Like

 3. Jeetje, ik had helemaal niet door dat jij/jullie over de grens wonen! hahahaha Nou bij deze, wauw! Super gaaf!

  Wat betreft het haken, ik pak het zelfs in en ga in een park zitten eventueel, app een vriendin dat ik er zit en dan zien of ze even tijd heeft, dat had ze, en dan kletsen we even bij, ik al hakend, zij in verwondering toe kijkend, hahaha

  X

  Geliked door 1 persoon

   1. Ik snap je, maar zelf, heb ik daar niet zoveel mee, een haakcafé of iets. Nog nooit gedaan zo, wel op mijn werk, dat is wel gezellig, maar ik haak thuis net zo lief waar ik alles bij de hand heb, radio, tv, of de tuin 😀

    Like

Reacties zijn gesloten.