als je bijna nergens meer komt

dan is je eigen tuin een zegening

De kersenboom in onze huiswei staat weer in bloei, net als de afgelopen zoveel jaar. Natuur doet zijn ding, en daar ben ik blij mee.

Nog een foto van afgelopen week:

Verder gaat het leven zijn gangetje. Mijn uitjes afgelopen weken: naar de Boerenbond voor wat zaaigoed, bezoekje aan het verzorgingshuis alwaar we konden zwaaien naar mijn schoonouders ….., naar het tuincentrum voor wat viooltjes en een mooie kamerplant, bloedprikken in (dependance van) het ziekenhuis, paar keer naar (Duitse) supermarkt, naar de autodealer i.v.m. de jaarlijkse beurt van mijn auto, bandenwissel bij zelfde auto en naar de groenteboer. Dat was het wel.

Verder alleen wat futiliteiten: ik word langzaam grijs oftewel er is nu duidelijk uitgroei te zien β€˜dankzij’ langere tijd niet meer bezoeken van de kapper. Met behulp van instructiefilmpje op internet ga ik dat echt niet verhelpen, ik wacht wel. Mijn (gel) nagels heb ik wel enigszins weten te verzorgen. Kort en kleurloos gaan ze nu weer door het leven πŸ˜€

Vandaag is het tijd om binnen weer wat karweitjes uit te voeren, zoals het repareren van de knuffels van hond van middelste. Ook zo’n verhaal zonder einde πŸ˜‰

Blijf gezond!

40 Reacties op “als je bijna nergens meer komt”

 1. Goh, dat prachtige uitzicht vanuit je huis en hof, zo heerlijk!

  Onze kriekenboom pronkt ook met al zijn witte pracht, de appel- en perenbomen beginnen heel sporadisch te ontdekken dat het lente is.

  Dat de lente samenvalt met deze crisis geeft voor- en nadelen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik mis een uitzicht waar ik woon. Ik mis dat echt heel erg!

  En ik ben blij dat ik me geen zorgen meer hoeft te maken over grijs haar, ik ben content met mijn grijze kapsel. En met mijn kleurloze nagels πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

 3. Je zit daar in ieder geval in een prachtige omgeving. Dat scheelt.
  Ook bij mij… een grijze uitgroei… het moment om het grijs eens uit te proberen…

  Like

 4. Blij dat ik al een grijze duif ben. De nagels hebben wel een uitgroei, maar ik kan/mag toch nergens naartoe, dus dat is ook geen β€œprobleem”. Net als jij woon ik dicht bij de grens, maar die van ons is gesloten en dat geeft een naar gevoel. Daarom maar blij zijn met wat we wel hebben. Een fijn terras en een goede gezondheid. Hou je haaks!❀️

  Like

 5. Grijs ben ik al jaren, maar mn korte koppie wordt een grijze warboel. En halfom nagels, bij mij van mn tenen, worden vast mode zonder nagelstudio. Blijf vooral gezond πŸ˜·πŸ€

  Geliked door 1 persoon

 6. Nou je komt nog aardig watt de deur uit. Maar al je thuis bent heb je wΓ©l een geweldig uitzicht dus dat is ook geen straf. Grijds ben ik al jaren dus geen uitgroei maar ik ga wel richting slierterig haar als het te lang wordt. Aan nagelstudio doe ik niet dus dat mis ik ook niet.

  Like

 7. Och die knuffels, die kunnen wel wat liefde gebruiken. Ik ben niet zo’n fan van mn eigen haarkleur, op het moment wel blij dat ik niet meer verf. Maar ik kan het binnenkort vast dragen zo lang als het is. Mijn uitjes beperken zich tot een ritje natuur en de supermarkt. Wat heb je een schitterend uitzicht.

  Like

 8. Al wie in deze bange tijd een tuin heeft, is waarlijk gezegend. Op de ‘Count Your Blessings’-lijst staat mijn tuin thans helemaal bovenaan.

  Like

 9. Hahaha, de knuffels van de hond repareren (-:
  Ik word ook grijs en dat vind ik de saaiste kleur die er is. Misschien ga ik naar de drogist om haarverf te kopen. Misschien ook niet. Kunstnagels heb ik niet, dus dat is weer een voordeel.
  Je komt zo toch nog even buiten de deur! En ook wij voelen ons schatrijk met onze tuin.
  Lieve groet β™₯

  Geliked door 1 persoon

 10. Ik kom echt nergens meer, mijn vrouw is doodsbang sinds in de familie ook iemand met Corona op de IC ligt.

  Like

 11. Een eigen tuin, of plekje waar je naar buiten kunt is in deze tijd zeker een zegen!

  Like

 12. Ja, ook al kun je niet ver, met een tuin, en waar jij woont, al een stuk verder. In Almere had ik mij opgesloten gevoeld zo inmiddels denk ik… in Friesland voel ik nog de ruimte ook… met tuin πŸ˜€

  Het komt allemaal weer goed, op den duur, ergens…

  X

  Like

 13. Als mensen het over tuinen hebben kan ik wel huilen, zo mis ik mijn Franse tuin.
  Maar ik ga niet klagen hoor, ik woon hier in een prachtige polder waar ik ook van genieten kan, we wandelen veel. Verder twee keer per week naar de supermarkt en dat is het wel zo’n beetje.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.