bloggersbijeenkomst, de derde alweer!

Vandaag was het weer BB-dag, te weten BloggersBijeenkomst of door mij ook wel ‘BarBeton’ dag genoemd. En dus tufte ik, samen met medeblogger Sjoerd als passagier, naar Utrecht.

Ik ben inmiddels weer thuis, ben kapot moe maar dat deert niet. Vanavond gewoon lekker vroeg naar bed ….. Het was hartstikke gezellig, het was wederom heel leuk, deze derde ontmoeting alweer met inmiddels zeer dierbare blogvrienden. Jammer dat Bertie ziek was en er niet bij kon zijn maar volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Waar we over spraken? Nou, ook wel over bloggen hoor 😄

24 Reacties op “bloggersbijeenkomst, de derde alweer!”

 1. Heerlijk moet het zijn om met medebloggers samen te komen en de bijhorende stemmen te horen.
  En wie ben jij? 😉
  Of ben je de fotograaf van dienst?

  Like

 2. Het was inderdaad erg gezellig. Dat zouden er meer moeten doen. Als het mogelijk is ben ik er de volgende keer weer bij. En met zo’n chauffeur heen en terug ben je toch blij als passagier…

  Like

 3. Toen ik begon te bloggen (lees: 2006) ging ik al wel eens naar bloggersbijeenkomsten. Altijd fijn om virtuele mensen eens in het echt te ontmoeten.
  Heden worden er geen bijeenkomsten meer georganiseerd onder de (Vlaamse) bloggers die ik volg.

  Like

  1. Ik zou zeggen: doe eens een oproep, ik lees bij heel wat Vlaamse bloggers, daar zijn er vast een aantal bij die geïnteresseerd zijn. En indien niet al te ver weg ben ik ook van de partij 😀

   Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: