haakgek

Tja, zo kun je me wel omschrijven. Ik heb graag iets om handen, heb het soms nodig om pas op de plaats te maken en dat gaat nu eenmaal het beste als ik stil zit met bijvoorbeeld een haakwerk in mijn handen. Ik ben absoluut geen profi, moet nog heel veel leren op haakgebied maar al doende en met vallen en weer opstaan leer ik iedere keer iets bij.

Ruim een jaar geleden begon ik aan een groot project. Niet het moeilijkste tot dan toe maar wel qua afmeting voor mij persoonlijk het grootste: een deken(tje)voor op de bank.

Het is uiteindelijk niet helemaal geworden zoals ik had gehoopt dat het zou worden: ik ben in de laatste toer met heel wat minder steken geëindigd dan waarmee ik begon. Verder vind ik de afwerking (rand om de deken heen) niet echt mooi. Maar om alles dan maar weer uit te gaan halen is voor mij geen optie …..

Ach, het is goed zo. Tijd voor weer iets nieuws 😀

30 Reacties op “haakgek”

 1. Nou toch wel een knap stuk werk hoor, hij is prachtig. En als je de rand écht niet mooi vindt haal je toch alleen de rand uit en werk je het dekentje heel simpel af.
  Maar de rest….? Niet aankomen, echt heel mooi!

  Like

 2. Hij is mooi geworden. Je bent kritisch over iets wat je zelf gemaakt hebt; ik herken dat wel , je hebt een plaatje in je hoofd en en zo wordt het niet helemaal. Maar je moet er van een afstandje naar kijken dan is hij prachtig.

  Like

 3. Je bent zelf natuurlijk altijd de ergste criticus; ik vind het er in ieder geval fantastisch uitzien! Daar ga je vast veel plezier van hebben!

  Like

 4. Hallo, Haakgek 🙂
  Ik was haakgek, ben nu overgeschakeld op breigek. En naaigek ben ik ook. Maar ik ben zot van gehaakte dekens.
  Je deken ziet er fantastisch mooi uit! De maker is vaak de enige die de onvolkomenheden ziet. Ik vind het prachtig!

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: