weinig tv

Ik kijk weinig tv. Heel weinig eigenlijk en als, dan vaak uitgesteld dankzij ‘uitzending gemist’. Maar soms, heel soms kijken we naar een programma omdat het wel eens leuk zou kunnen zijn. Meestal iets in de trant van ‘ik vertrek’ of ‘heel Holland bakt’, niks spannends dus …. Gisteravond keken we naar ‘Langs de Rijn’. De eerste twee afleveringen had ik gemist maar voor deze gingen we echt zitten met drankje en hapje binnen handbereik. Deels doordat het gepresenteerd wordt door Huub Stapel die ik nu eenmaal graag zie, en deels door de beloofde mooie beelden van de omgeving langs de Rijn.

Groot was mijn verrassing toen ik op een gegeven moment vriendin Karin in beeld zag!

Zij woont al heel wat jaren in Duitsland en is daar onder andere gids. En nu zo maar te zien op de Nederlandse tv!

Zou ze dit zelf weten? Wellicht niet, en dus begon ik met haar een WhatsApp-gesprek:

24 Reacties op “weinig tv”

 1. Het is altijd vreemd om een goede bekende plots op TV te zien.
  Zelf zien wij graag een goede film of een boeiend reis- of praatprogramma.

  Like

 2. Wat een bijzondere verrassing! Mijn broer is als kamerstenograaf ook regelmatig op tv. Leuk om “beroemdheden” in familie- en/of kennissenkring te hebben.😂

  Geliked door 1 persoon

 3. Jeetje, dat zal je niet vaak meemaken. Hartstikke leuk!
  Overigens een serie die ik ook volg om dezelfde redenen: Stapel de Rijn.

  Like

 4. Lijkt me inderdaad een vreemde gewaarwording wanneer je ineens een vriendin in beeld krijgt. Meestal wordt je wel ingeseind dat iemand aan een TV programma meewerkt zodat je mee kunt kijken. Maar dit is wel zo leuk.

  Like

 5. Hahhahahaha leuk! Deze aflevering staat nog, gaan we vandaag kijken denk ik, hier is het ook selectief kijken, ik neem bijna alles op wat wij graag zien, en wij kijken het wanneer het ons uitkomt.

  Dit dus ook!

  X

  Like

 6. Dat is beslist geen toeval dat je televisie keek! Wat hartstikke leuk om je vriendin op het beeldscherm te zien. Ik zou er een een app tegenaan hebben gegooid.

  Like

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: