hoog tijd

Hoog tijd om weer eens iets van me te laten horen. Volgens de statistieken word ik zo ongeveer als vermist opgegeven …..

Ja hoor, ben er nog, maar het weer opstarten na zo’n (lange) pauze is – voor mij – nooit makkelijk.

Makkelijkst is om aan de hand van foto’s een overzichtje te laten zien:

Combinatie van oud en nieuw, en dan ook nog eens strakblauwe lucht en sneeuw. Heerlijk.

Gekregen van jongste en zijn vriendin en uiteraard meegenomen naar Oostenrijk

Het lijkt wel alsof het alleen maar mooi weer was, maar ik maak gewoon zelden of nooit foto’s met slecht weer 😀

Zo zag het uit na een dag en nacht regen in het dal …..

Deze enorme loofboom is ieder jaar en in ieder jaargetijde weer een dankbaar onderwerp om te fotograferen

Middelste kreeg zijn pup. Sindsdien zijn zijn nachten kort en gebroken, haha.

Zo weet je zo weer je dat je na een vakantie weer thuis bent. Snel aan de was en snel weer de kasten vullen met voorraad. Verrassend om te zien dat het glutenvrije assortiment bij mijn Edeka supermarkt is uitgebreid met het merk Poensgen.

Vijf jaar geleden dreigde boekhandel Dominicanen wegens faillissement te moeten sluiten. Dankzij een crowdfunding werd dit voorkomen. Als dank voor mijn (zeer bescheiden) steun ontving ik een leuk presentje.

Mijn oudste is een goede vent, maar hij heeft absoluut geen groene vingers, en dus eigende ik mij een plant toe voordat deze het loodje zou gaan leggen

Nieuwe potaarde, wat mestkorrels, dode blad verwijderd en nu maar hopen dat het de goede kant op gaat.

18 Reacties op “hoog tijd”

 1. Je foto’s zijn echte prentkaarten. Wat is het daar ongelooflijk mooi in de sneeuw. Dat mis ik hier wel. Die mooie weidse witte zichten en zuivere lucht.

  Geliked door 1 persoon

 2. Oh met die plant komt het wel weer goed, ben benieuwd wat ik thuis aan ga treffen volgende week, met nul verzorging 😉 Ivm de feestdagen had dochter geen tijd ook. dus ja.. heel erg spannend!

  De foto van de boom, wauw! Prachtig, die steekt eruit voor mij. Verder? Gewoon starten, dat heb je nu gedaan, en ik wens jullie nog de beste wensen toe, een heel gelukkig nieuwjaar!

  X

  Like

 3. Leuk he die berichten van WordPress. Kreeg er ook en kom daar binnenkort op terug. Ik wist niet dat Dominivanen het zo slecht had, het is vooral een mooie winkel maar die keer dat ik er was vielen me de prijzen wel op. Dat is overal, maar zo’n aardigheidje niet. Die boom met sneeuw ik ben bijna jaloers, wat een mooie foto’s!

  Geliked door 1 persoon

 4. Een mooie start in woord en beeld. Ik kom vaak in de dominicanen, ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat zoiets failliet zou gaan…

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik smelt bij de sneeuwfoto’s, waan me meteen weer in Pertisau waar we zo’n 20 jaar geleden wel eens op wintervakantie gingen, heerlijk. Nou ja bij die pup smelt ik natuurlijk ook;-)

  Geliked door 1 persoon

 6. Die boom is echt gaaf….. die pup trouwens ook… wat een schatje. Ik voel de kou wel van de foto’s afkomen. Gelukkig is dat enkel maar schijn.

  love as Always
  Di Mario

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: