kerstboom en kerstkaarten

Weet je nog van die gehaakte kerstboom? Een giga ding, en daar hoorde een mooi goed doel bij vonden we. In onderling overleg werd het vergeten kind uitgekozen. Er werden kerstkaarten gemaakt (detailfoto’s van onze ‘kunstwerkjes’) en die moesten natuurlijk aan de man/vrouw worden gebracht.

Normaal koop en schrijf en verstuur ik geen kerstkaarten. Al meer dan twintig jaar niet meer. In plaats daarvan doneer ik al even zoveel jaar geld aan een of meerdere goede doelen. Maar voor een keertje wilde ik wel kerstkaarten kopen, en schrijven en versturen. Haha, ik haakte de blaren op mijn vingers, pakte de nodige kaarten netjes in èn kocht, schreef en verstuurde ze ook nog eens …

91a7f799-cb67-486f-a8eb-361132c3b5c1

(foto boven: Sandra Nohlmans)

21 Replies to “kerstboom en kerstkaarten”

 1. Mooie kaarten, maar ook voor een goed doel laat ik me niet verleiden om (weer) kerstkaarten te versturen.

  Like

 2. Ik stuur ook al een aantal jaren geen kaarten meer. We steunen ook ieder jaar enkele goede vaak kleinere doelen. Ik vind het wel een goede actie.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik stuur wel kaarten. Vind dat wel zo leuk. Ik zit niet (meer) op FB (gelukkig) en ik waardeer het als men net even iets meer moeite doet om een kaartje te schrijven. Doneren aan een goed doel is natuurlijk ook een pracht optie.
  Hele mooie kaarten geworden trouwens!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.