dipje

Even een dip, want waar zou ik nu weer eens over kunnen schrijven, ik beleef toch niks als meestal thuisblijvende ‘muts’. Ik bladerde maar weer eens door de gemaakte foto’s van de afgelopen weken.

Langs de lange weg van en naar ons dorpje groeien zonnebloemen in de goot, en zowaar stokrozen in de berm. In mijn tuin wilden deze laatsten dit jaar niet groeien en bloeien maar aangezien het tweejarigen zijn heb ik nog hoop voor volgend jaar. Thuis groeien ook her en der ondeugende viooltjes tussen de tegels van de oprit. Dat dwarse, daar hou ik wel van.

17 Replies to “dipje”

 1. Ook thuisblijvende mutsen hebben zinvolle dingen te melden. Dat heb je net bewezen. Stokrozen zijn taai. Ik zou al maar uitkijken naar volgend jaar. 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Helemaal geen muts. Dat heb je goed gezien en mooi vastgelegd die eenzame laatbloeiers. Ze lijken een beetje op mij van karakter 😁
  Ik denk dat vooral de thuisblijvers het meest te melden hebben. Ik ben nu een maand op volle toeren aan het werk en zie alleen maar mijn werk, waardoor ik niets te melden heb en de inspiratie en creativiteit onder nul dalen. Pffft.

  Geliked door 2 people

 3. De stokrozen staan hier al drie jaar en voor het eerst heb ik enige groei bespeurt. Dus…. Sommige slaan een jaar over of zo.
  Nog geen roos gezien btw.

  Like

Reacties zijn gesloten.