glutenvrij, Oostenrijk

Groot was mijn verbazing toen ik in Oostenrijk de plaatselijke M-Preis (supermarkt) bezocht: ze hadden drie (!) voor mij nieuwe soorten glutenvrij brood in het assortiment en de glutenvrije knäckebröd in de variant die ik thuis nog nergens heb kunnen ontdekken was ook nog eens in de aanbieding:

Het brood is echt lekker maar ook behoorlijk aan de prijs …..

maar dat ben ik onderhand wel gewend …..

Zag trouwens dat ik het ook online kan bestellen bij Querfood voor een paar euro minder

Enfin, het is echt lekker, een blijver in huize schrijfsels 😉

16 Replies to “glutenvrij, Oostenrijk”

    1. Het is niet lekkerder, ook niet gezonder want vaak minder vezels en meer suiker. Het heeft alleen nut en is een must voor degenen met glutenintolerantie (coeliakie) of – sensitiviteit, of met tarwe-allergie

     Like

 1. Ja, het kost een centje maar gelukkig is het beschikbaar. Vijftien jaar geleden zal dit dieet een groot probleem geweest zijn.

  Like

 2. Ik denk dat je heel goed moet uitkijken wat je koopt om het een beetje betaalbaar te houden…

  Like

Reacties zijn gesloten.