(ab)normaal fietsen

We namen onze fietsen mee, en maakten een paar leuke tochten. Omdat ik het niet leuk vind om te klimmen me al te moe te maken fietsen we meestal fijn door de dalen. We hadden één ietsiepietsie hellend vlak, maar dat is een peuleschil voor een e-bike, heerlijk. Halverwege werden we ingehaald door een jonge vrouw op een fiets met ongelooflijk tempo. Ze werd begeleid door drie mensen in een busje. Het bleek een Zwitserse ultrabiker te zijn, Nicol Reist, bezig met een wedstrijd (RAA) door Oostenrijk, een ronde die zij twee maal fietste …..

Ze wilde helaas niet op de foto, kijk maar, daar gaat ze en daar sta ik …..

Kan ik me iets bij voorstellen: ze zat al zo’n 5 (!) dagen bijna onafgebroken op de fiets …….

Of dat nu gezond is?

22 Replies to “(ab)normaal fietsen”

  1. Lijkt mij niet. Volgens mij is alles waar extreem, ultra, super voor staat, niet echt gezond. Maar goed, ikben extreem, super, ultra sceptisch … Dus….

    Geliked door 2 people

  2. Doet me denken aan die Elfstedentochtzwemmer die na drie dagen totaal verrimpeld en zwak en ziek uit het water kwam. Hoe ziet haar achterwerk/onderkant eruit als ze van die fiets af komt?

    Geliked door 2 people

  3. Ik kan echt niet beoordelen of het wel of niet gezond is voor haar, ze zal het zelf het beste weten. Maar het is niets voor mij, ik ben net als jij geen liefhebber van klimmen op de fiets. Lekker peddelen in de dalen, prima.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.