Andermaal

reden we naar Oostenrijk. Het was enorm druk onderweg, maar dat is vrij normaal voor een vrijdagmiddag in het hoogseizoen. We volgden vanaf Frankfurt niet de geijkte weg maar een alternatief dat werd aanbevolen door het navigatiesysteem. Zonder dat zou ik uitkomen in Timboektoe …..

Stiekem had ik gedacht dat we daardoor Ton en Rick ergens konden treffen maar helaas strooiden nòg een lange file en zelfs een compleet afgesloten autosnelweg roet in het eten. Dankzij de hulp van een aardige ADAC meneer op een parkeerplaats langs de autosnelweg konden wij onze weg door dorpjes vervolgen zonder aan te moeten sluiten in een lange, lange rij auto’s.

Enfin. Uiteindelijk kwamen we daar aan waar we graag zijn.

De eerste dagen staan altijd in het teken van uitrusten en een stukje wandelen. Ik moet iedere keer even aarden. Rustigjes aan doen en dus niet te voet maar met de lift omhoog de bergen in.

De eerste voorbode van de aanstaande herfst?

Nog even niet als het aan mij ligt ….

Een nichtje, net terug van een lange reis, vertelde me over haar ervaring met bedbugs oftewel bedwantsen. Yuk. Ik kreeg er jeuk van en besloot alle beddengoed, inclusief kussens, op zestig graden te wassen.

Gelukkig word ik erg blij van was aan de lijn ….

11 Replies to “Andermaal”

     1. Doen we te weinig tegenwoordig. Dat is ook de schuld van de wasmiddelenproducenten die veel reclame maken voor het wassen op lage temperatuur. Voor beddengoed is dat niet ideaal.

      Geliked door 1 persoon

 1. Iek… ik wil die dingen niet tegen komen onderweg… maar je kunt er niet veel aan doen. Vooraf je bed inspecteren, voordat je er in gaat liggen.
  Want een hotel of hostel, kan er vaak nog geen eens iets aan doen niets aan doen. De reiziger brengt ze mee… Maar thuis ga ik weer op 90 graden wassen!

  Like

 2. Wij gaan eerdaags ook weer trekken. Nog nooit bedwantsen tegengekomen maar ik ga toch maar inspecteren.

  Like

 3. Zo gek eigenlijk, dat mensen niet weten dat er ook in de zomer gewoon paddestoelen kunnen groeien en bloeien dus. Deze hebben weinig te maken met de herfst tijd, maar alles met de zomerse soorten die er bestaan, overal ter wereld.

  Wasgoed aan de lijn, jaaaaaaaa echt wel! Hier hangt het nu ook heerlijk buiten weer 😀

  X

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.