blij glutenvrij

Al ruim elf en een half jaar eet ik nu volledig glutenvrij nadat coeliakie bij me werd vastgesteld. Ik ben echt blij glutenvrij want ik voel me behoorlijk gezond. Ook ben ik blij als ik zie wat er tegenwoordig allemaal op glutenvrij gebied te koop is, niet in iedere winkel maar als je de juiste plekken weet te vinden zie je vaak een waar glutenvrij walhalla.

Voor een ieder die ook glutenvrij moet of wil eten en toevallig nog in Duitsland moet zijn de tip om de grotere supermarkten en DM-Drogerie vooral niet links te laten liggen. Dit is het aanbod in een redelijk grote – maar niet super grote – DM:

Nu laat ik persoonlijk de spullen van het merk Schär meestal voor wat het is omdat ik betere of lekkerdere producten koop. De koekjes van Hammermühle bijvoorbeeld 😀

Nieuw in het assortiment van de DM is hun huismerk biologische glutenvrije producten. Je zou hier bijna keuzestress krijgen ….

8 Replies to “blij glutenvrij”

  1. Ik zag ze vorige week ook bij de DM. Omdat ik nog zo’n grote voorraad in de tent had liggen, heb ik het niet mee genomen. Nu wel een beetje spijt… 😉

    Like

  2. Echt super fijn dat je dit nu meer bij de hand hebt en kunt kiezen zelf. Ik weet nog dat een zwager van mij altijd moest bestellen.. heel veel moest bestellen…

    X

    Like

Reacties zijn gesloten.