update kerstboomhaakwerk

Tijdje geleden alweer schreef ik –> in dit bericht <– over het kerstproject van het haakcafé waar ik stamgast ben. Een en ander verloopt voorspoedig, we zijn allemaal in meer of mindere mate goed ‘aan de haak’. Mijn teller met gehaakte ‘granny squares’ staat inmiddels al op 65 …..

Omdat ik zelf geen foto’s heb gemaakt van het resultaat tot nog toe was het even lastig iets te laten zien, maar ik heb inmiddels een link naar de Facebookpagina van de wolwinkel en ook toestemming voor het plaatsen van een paar foto’s:

33edf741-06ff-4e06-b709-9325070e8657.jpg

 

deddc192-1443-43da-8434-646f32616471.jpg

(foto’s gemaakt door Sandra van Wollstreet)

Wordt vervolgd …..

29 Replies to “update kerstboomhaakwerk”

 1. Ziet er leuk uit, geen idee hoeveel granny’s ik inmiddels heb gehaakt dit jaar al, gezien er al twee dekens a 45 stuks weg zijn, met rand etc, dus anders dan dit, wel 20×20 cm granny’s en dan de stapels nog voor het goede doel… ligt ook al op ruim 40… kortom… en nu ben ik weer met iets anders bezig en de skull shawls ook nog tussendoor een stuk of 4 a 5?.

  X

  Geliked door 1 persoon

 2. Even terug gelezen over wat het kerstboomproject nu eigenlijk in houdt…
  Tjonge, 500 vierkantjes… dat zijn er best veel!
  En leuk om te lezen dat je het nu zo leuk vindt om een granny te haken, terwijl je het nog nooit gedaan had. Het is idd behoorlijk verslavend hoor.
  Misschien kan er na de kerst wel een deken van al die vierkantjes gemaakt worden en geschonken worden aan een goed doel…
  Groetjes, Elizabeth

  Like

  1. Minimaal 500 Elizabeth, maar dat gaat goed komen 🎄
   Dat goede doel zag ik op jouw blog en ook bij anderen. Wie weet voor als ik nog vierkantjes kan zien nadat de boom af is 😀

   Like

Reacties zijn gesloten.