pronto

In de regionale krant die ik dagelijks lees staat iedere week een rubriek ‘Pronto: toevallige ontmoetingen’. Nou, zo’n ontmoeting had ik gisteren, en gezellig dat dat was!

Laat ik bij het begin beginnen …..

Ik las op de blog van Ton dat hij en Rick in het kader van hun pelgrimstocht naar Rome op dat moment in Swalmen waren en van plan waren richting Sittard af te zakken. Nieuwsgierig als ik ben naar een ieder met een link naar Sittard (Rick is er geboren) nodigde ik ze uit voor koffie voor als ze hun plan enigszins zouden willen aanpassen. We hadden over en weer WhatsApp- en telefooncontact en uiteindelijk werd de kop koffie een overnachtingsplek in ons tuinhuis. In de tussentijd was er nog WhatsApp verkeer met Emie in Italië omdat Ton geen tweede code voor zijn i-phone bij zich had en daardoor geen toegang meer had tot zijn contacten. Zij gaf mijn gegevens door aan Rick en kwam bijna alles goed 😀

En toen.

Toen belden twee behoorlijk bezwete mannen ongeveer precies op het afgesproken tijdstip bij ons aan en hadden we een prima namiddag en avond met fijne gesprekken achter in de tuin onder de Amberboom. We aten een eenvoudige doch voedzame maaltijd (ik ben nu eenmaal geen keukenprinses) met als toetje een stuk Limburgse abrikozenvlaai.

Het was nogal bloedheet vannacht dus ik weet niet of de heren in het huisje of buiten onder de blote hemel hebben geslapen. Kon het ze vanmorgen niet vragen want ze waren al heel vroeg weer op pad. Pfff, en dat met deze tropische temperaturen ……. Enfin, ze zijn gelukkig heel wat gewend in Spanje.

Die blogwereld toch 😀

31 gedachtes over “pronto

 1. Ach, dat is leuk, zeg. Ik volg de reis van Ton en Rick ook, maar gezien het feit dat ik bijna geen reacties kan plaatsen op weblogs van blogger vanwege die idiote plaatjesbeveiliging waar je zowat een uur mee bezig bent, doe ik dat ook niet meer. Te frustrerend met die hitte 🙂 Maar inderdaad, die blogwereld toch.

  Liked by 1 persoon

  1. Dan zou ik een email account aanmaken bij gmail en deze alleen gebruiken bij bloggerblogs. Wel eerst even inloggen, anders blijf je die plaatjesbeveiliging houden. 😉

   Liked by 1 persoon

 2. Leuk Inge!
  Ik vind het maar knap van de mannen dat ze dat maar ‘even’ doen. En fijn voor ze dat jij ze uitgenodigd had en dat jullie een gezellige avond hadden.

  Like

 3. Ik ontdek steeds meer hoe spannend de blogwereld kan zijn. En zo fijn dat jij gastvrouw wilde zijn.
  Jullie tuinhuis lijkt me een mooie gezellige plek.

  Like

 4. Wat super gaaf! Altijd leuk van die onverwachte ontmoetingen, ik heb ze ook gehad dit jaar, alleen die blogster is anoniem online, dus blijft dit ook anoniem dat ik nu weet wie erachter zit, hahaha

  X

  Like

Reacties zijn gesloten.