pronto

In de regionale krant die ik dagelijks lees staat iedere week een rubriek ‘Pronto: toevallige ontmoetingen’. Nou, zo’n ontmoeting had ik gisteren, en gezellig dat dat was!

Laat ik bij het begin beginnen …..

Ik las op de blog van Ton dat hij en Rick in het kader van hun pelgrimstocht naar Rome op dat moment in Swalmen waren en van plan waren richting Sittard af te zakken. Nieuwsgierig als ik ben naar een ieder met een link naar Sittard (Rick is er geboren) nodigde ik ze uit voor koffie voor als ze hun plan enigszins zouden willen aanpassen. We hadden over en weer WhatsApp- en telefooncontact en uiteindelijk werd de kop koffie een overnachtingsplek in ons tuinhuis. In de tussentijd was er nog WhatsApp verkeer met Emie in Italië omdat Ton geen tweede code voor zijn i-phone bij zich had en daardoor geen toegang meer had tot zijn contacten. Zij gaf mijn gegevens door aan Rick en kwam bijna alles goed 😀

En toen.

Toen belden twee behoorlijk bezwete mannen ongeveer precies op het afgesproken tijdstip bij ons aan en hadden we een prima namiddag en avond met fijne gesprekken achter in de tuin onder de Amberboom. We aten een eenvoudige doch voedzame maaltijd (ik ben nu eenmaal geen keukenprinses) met als toetje een stuk Limburgse abrikozenvlaai.

Het was nogal bloedheet vannacht dus ik weet niet of de heren in het huisje of buiten onder de blote hemel hebben geslapen. Kon het ze vanmorgen niet vragen want ze waren al heel vroeg weer op pad. Pfff, en dat met deze tropische temperaturen ……. Enfin, ze zijn gelukkig heel wat gewend in Spanje.

Die blogwereld toch 😀

31 Replies to “pronto”

 1. Ach, dat is leuk, zeg. Ik volg de reis van Ton en Rick ook, maar gezien het feit dat ik bijna geen reacties kan plaatsen op weblogs van blogger vanwege die idiote plaatjesbeveiliging waar je zowat een uur mee bezig bent, doe ik dat ook niet meer. Te frustrerend met die hitte 🙂 Maar inderdaad, die blogwereld toch.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dan zou ik een email account aanmaken bij gmail en deze alleen gebruiken bij bloggerblogs. Wel eerst even inloggen, anders blijf je die plaatjesbeveiliging houden. 😉

   Geliked door 1 persoon

  2. Ik word hier heeeel blij van! Wat fijn dat het allemaal gelukt is en ik weet uit ervaring dat je het deze mannen altijd mooi en zinvolle gesprekken voert.

   Like

 2. Mooi dat dit toch kan in de blogwereld. Leuk dat je ze hebt ontmoet en natuurlijk ook een leuke avond hebt gehad.

  Love As always
  Di mario

  Like

 3. Leuk Inge!
  Ik vind het maar knap van de mannen dat ze dat maar ‘even’ doen. En fijn voor ze dat jij ze uitgenodigd had en dat jullie een gezellige avond hadden.

  Like

 4. Ik ontdek steeds meer hoe spannend de blogwereld kan zijn. En zo fijn dat jij gastvrouw wilde zijn.
  Jullie tuinhuis lijkt me een mooie gezellige plek.

  Like

 5. Ik word hier heeeel blij van! Wat fijn dat het allemaal gelukt is en ik weet uit ervaring dat je het deze mannen altijd mooi en zinvolle gesprekken voert.

  Like

 6. Ja wat je zegt, die blogwereld toch, zó leuk! Juist wegens de warmte waren ze natuurlijk vroeg op stap, je moet het van de relatief koele ochtenduren hebben om te lopen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Wat leuk om bij jou de andere kant van de ontmoeting met Ton en Rick te lezen. Fijn dat ze zoveel lieve mensen ( waaronder jij) tegenkomen.

  Like

 8. Hé… vreemd op het volgende logje is het reactieveld verdwenen. Of ben ik een beetje kippig…? Het zal toch niet gesmolten zijn?

  Like

 9. Wat super gaaf! Altijd leuk van die onverwachte ontmoetingen, ik heb ze ook gehad dit jaar, alleen die blogster is anoniem online, dus blijft dit ook anoniem dat ik nu weet wie erachter zit, hahaha

  X

  Like

Reacties zijn gesloten.