logeetje

Baasje (middelste) de hele week aan het werk op set in Hasselt en vrouwtje 10 dagen voor haar werk in het buitenland, en dus is de grote lieve zwarte reus bij ons.

Zó lief. En zó in staat zich te verstoppen op de meest onmogelijke tijdstippen en plekken. Al twee keer zo ongeveer een hartverzakking gehad omdat meneer nergens maar dan ook nergens te vinden was, zelfs niet reageerde op gerammel met een doosje brokjes (hij is enorm gefixeerd op eten ….), ik dus bang was dat hij toch kans had gezien naar buiten te glippen terwijl hij een echte binnenkat is. En dan in een keer staat hij achter, voor of naast je. Mormel 😉

24 Replies to “logeetje”

  1. Lief mormel dan toch… Het zit in de genen van zwarte katten. Die verschijnselen….

    Like

  2. Whahahahahahaha i know the feeling! Hier hetzelfde met Picasso al hebben we hem 1x al per ongeluk verkeerd om buiten gesloten in de tuin… bij LIefste mag hij dus de tuin in, omdat het angsthaas is… 😉 Maar ja, als wij dan de deur dicht doen… moet het wel zo zijn dat hij binnen is en niet buiten wat hij niet kent, hahaha

    X

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.