out of bounds

Zelden gebruik ik Engelse woorden in mijn blog maar dit keer kan ik niet anders: het is nu eenmaal de officiële naam voor een officiële UCI fietswedstrijd. Geen gewone wedstrijd op de weg maar heus ‘downhillen’ oftewel met je verstand op nul keihard de berg afknallen. En dat voor het zoveelste jaar in ‘ons’ Oostenrijkse dorp. Een heus circus met voor mij alleen onbekende deelnemers van topniveau dat hier neerstreek voor vier dagen.

Het schijnt leuk en enorm spannend te zijn om te doen, maar mij niet gezien, laat mij maar fijn gewoon fietsen 😀

of genieten …

22 gedachtes over “out of bounds

  1. Wauwie die laatste foto, daarbij valt mijn trilogie aan fietstochtje van 25 km bij in het niet, whahahaha

    En downhillen, pfffffffff ja… ik doe dat in Almere weleens, daar is er ook eentje dat ik al vrij hard ga, vind ik… bijna 20 km per uur… en dan ook met op het einde scherpe bocht om te nemen… dan denk ik weleens, hoe zou dat zijn daar in de bergen, volgens mij echt heel eng, hahaha

    X

    Like

  2. Dat lijkt me echt levensgevaarlijk. Mijn schoonzus liep ooit een schedelbreuk op toen ze ergens vrij hard de berg afging op de fiets, ze is er nog redelijk goed uitgekomen maar dat heeft best lang geduurd omdat ze meer verwondingen had. Nee ik vindt jullie positie veel meer te benijden, prachtige foto!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.