eens

Dit is wat ik leuk vind, iets wat ik ook zoveel mogelijk toepas in onze tuin. Ik verkoop ‘Nee!!’ tegen onkruidverdelgers, trek liever urenlang datgene tussen de tegels of uit de borders uit wat ik er persé niet in wil. Ik blijf eigenwijs voor wat betreft mijn voorkeur voor bloemen, planten, struiken en bomen, ha, en mijn omgeving weet dat, ze kennen mij. Laat mij maar mijn gang gaan, dan blijf ik gelukkig 🙂

19 Replies to “eens”

 1. En gelijk heb je, men is tegenwoordig veel te makkelijk met verdelgers en verstoort daarmee het natuurlijke evenwicht.

  Like

 2. Groot gelijk. Hier ook geen gif! Er staat hier veel onkruid maar dat deert mij niet. Ik doe niet aan discriminatie. Alle kruid is welkom. Gewoon kruid en onkruid. En als het me teveel wordt, dan ga ik net als jou trekken. Het werkt nog ontspannen en therapeutisch bovendien.

  Like

 3. Vanmorgen weer aan het wieden en schoffelen geweest. Van een paar plekken blijf ik af omdat ik vermoed dat daar wel eens iets zou kunnen opkomen wat ik er graag wil hebben. Blijft leuk, tuinieren.

  Like

 4. Hahahaha precies dat, en bamboe zet je gewoon op pot… heb je het zelf in de hand 😉

  Hier dito hoor… nu ik elders een tuin mag beheren die nu eerst leeg moet, maar met de hand, wieden we onkruid, hij had wel een verdelger, maar die was en is kapot, dus hop, meteen weg, mooi zo! 😉

  X

  Like

 5. De natuur is je vast dankbaar voor je aanpak. Al dat gif is niet goed voor het milieu. Het schijnt ook dat je met bepaalde planten bepaalde insekten kunt lokken die elkaar dan weer natuurlijk ‘opruimen’ : )

  Like

Reacties zijn gesloten.