zondag

Zondag was het Moederdag en tevens de dag dat we de 89ste verjaardag van mijn schoonmoeder vierden. Sinds jaar en dag vieren we dat hier bij ons. Gewoon omdat hier plek genoeg is voor iedereen en het gewoon leuk is om degenen die erbij willen zijn weer te zien.Het gezelschap was niet al te groot: alleen (haar) kinderen plus aanhang, (haar) kleinkinderen met en zonder aanhang en (haar) twee achterkleinkindertjes.

Mijn schoonmoeder sukkelt meer dan behoorlijk met haar geheugen, maar genieten van gezelligheid kan ze nog altijd. Het was dan ook een leuke dag, met tegen etenstijd voor ieder een door drie van haar vier kleinzonen (mijn zonen, ik sta iedere keer weer versteld van hun kunnen in de keuken, dat hebben ze absoluut niet van mij en zeer zeker niet van hun vader 😄) helemaal zelfgemaakte pizza. Achttien stuks, en men zei dat ze hartstikke lekker waren!

Mijn pizza was glutenvrij en ook wel oké. Niet helemaal zelf gemaakt maar wel zelf belegd. Je kunt nu eenmaal niet alles hebben en sinds de laatste keer glutenvrije pizzadeeg maken is de zin daarin de heren wel vergaan. Glutenvrij deeg is nu eenmaal een verhaal apart.

Enfin. Het was ook mijn Moederdag. Ik werd enorm verwend. Ben er nog stil van ….

25 gedachtes over “zondag

 1. Gezellig met z’n allen aan de pizza.

  Iets anders: Heb jij al eens bij De Ontmoeting op de Graafseweg in Nijmegen gegeten.
  100% glutenvrije tapas. Alles trouwens. Een echte aanraden.

  Like

 2. Voor niet zo “piepjonge mensen”is dit natuurlijk een zegen, en wat je zegt, zo zie de andere fa,ilie ook weer eens. Je zonen zijn duidelijk kanjers die weten wat een moeder toekomt;-)

  Like

 3. Oh eindelijk, ik kan weer reageren… off topic dus… is er een reden voor, dat je blogs laat sluiten voor nieuwe reacties?

  Zo jammer eigenlijk, ik loop nu eenmaal wat achter en ja.. ik lees wel graag bij en reageer dan ook nog graag eventueel…

  X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.