zondag

Zondag was het Moederdag en tevens de dag dat we de 89ste verjaardag van mijn schoonmoeder vierden. Sinds jaar en dag vieren we dat hier bij ons. Gewoon omdat hier plek genoeg is voor iedereen en het gewoon leuk is om degenen die erbij willen zijn weer te zien.Het gezelschap was niet al te groot: alleen (haar) kinderen plus aanhang, (haar) kleinkinderen met en zonder aanhang en (haar) twee achterkleinkindertjes.

Mijn schoonmoeder sukkelt meer dan behoorlijk met haar geheugen, maar genieten van gezelligheid kan ze nog altijd. Het was dan ook een leuke dag, met tegen etenstijd voor ieder een door drie van haar vier kleinzonen (mijn zonen, ik sta iedere keer weer versteld van hun kunnen in de keuken, dat hebben ze absoluut niet van mij en zeer zeker niet van hun vader 😄) helemaal zelfgemaakte pizza. Achttien stuks, en men zei dat ze hartstikke lekker waren!

Mijn pizza was glutenvrij en ook wel oké. Niet helemaal zelf gemaakt maar wel zelf belegd. Je kunt nu eenmaal niet alles hebben en sinds de laatste keer glutenvrije pizzadeeg maken is de zin daarin de heren wel vergaan. Glutenvrij deeg is nu eenmaal een verhaal apart.

Enfin. Het was ook mijn Moederdag. Ik werd enorm verwend. Ben er nog stil van ….

25 Replies to “zondag”

 1. Heb je die prachtige olijfboom gehad? Geweldig cadeau!
  Het lijkt me dat jullie een fijne familiedag hadden en complimenten voor de vier pizzabakkers.

  Like

 2. Nou, dat is een cadeau van formaat. Zou ik ook heel erg blij mee zijn.
  Wat pizza’s betreft: bij ons zijn ze immer zelfgemaakt. Mijn madam is een pizzaqueen. 😀

  Like

 3. Gezellig met z’n allen aan de pizza.

  Iets anders: Heb jij al eens bij De Ontmoeting op de Graafseweg in Nijmegen gegeten.
  100% glutenvrije tapas. Alles trouwens. Een echte aanraden.

  Like

 4. Voor niet zo “piepjonge mensen”is dit natuurlijk een zegen, en wat je zegt, zo zie de andere fa,ilie ook weer eens. Je zonen zijn duidelijk kanjers die weten wat een moeder toekomt;-)

  Like

 5. Mooi boompje, die redt het wel… En gezellig zo’n samenzijn. Dat lukt hier niet altijd omdat de helft in de horeca werkt.

  Like

 6. Fijn dat het zo’n gezellige dag was! En wat sympathiek dat je het altijd bij jullie viert. Je schoonmoeder heeft een indrukwekkende leeftijd bereikt vind ik.

  Like

 7. Wow dat is mooi.
  Mijn kleintje is in 2 jaar wel best hard gegroeid, maar het zal zijn plant groot plantertje dood

  Like

 8. Oh eindelijk, ik kan weer reageren… off topic dus… is er een reden voor, dat je blogs laat sluiten voor nieuwe reacties?

  Zo jammer eigenlijk, ik loop nu eenmaal wat achter en ja.. ik lees wel graag bij en reageer dan ook nog graag eventueel…

  X

  Like

Reacties zijn gesloten.