even iets heel anders

Naast alle waardevolle en minder waardevolle spullen die ik jaren geleden uit mijn ouderlijk huis haalde (de zolder staat nog altijd propvol met zooi ….. ik kom er maar niet toe om dingen uit te zoeken en dat terwijl ik enorm van opruimen hou ….. voordeel/nadeel van het hebben van ruimte …) komen er nu ook dingen bij uit het ouderlijk huis van mijn man.

Zoals dit. Geweldig. Het karakteriseert precies hoe mijn schoonvader was en nog altijd is.

Ha. Briefjes. Overal briefjes. En uitroeptekens. En plakband. Dat gebruikte hij zelfs om snoeren en kabels mee op de vloer vast te plakken ….

Dit kistje blijft hier en gaat de deur niet meer uit 😀

20 Replies to “even iets heel anders”

 1. Prachtig kistje en met gratis uitleg…zou ik ook bijhouden, met briefje en al! Er zitten soms schatten tussen.

  Like

 2. Dit is altijd super en geweldig natuurlijk. Hier net zo, als mijn dochter p gaat ruimen, dan gaat ze ook schatten tegen komen, ooit net zo gedaan en nog 😉 Alleen plak ik mijn kabels niet met plakband vast, alhoewel…. soms ook wel tot het gefixed wordt 😀

  X

  Geliked door 1 persoon

 3. Het doet mij denken aan een vakantie ergens in een huis in de Belg. Ardennen. Overal hingen briefjes met aanwijzingen voor het gebruik van van alles en nog wat. Het was inderdaad een oud ingewikkeld huis, maar we moesten er wel heel erg om lachen. Nu nog verwijzen we naar het briefjeshuis. Zeker is dit kistje wel heel erg leuk om te bewaren.

  Like

 4. Als je er de ruimte voor hebt natuurlijk nooit weg doen, veel te leuk om heel af en toe even in het verleden te kunnen duiken.

  Like

Reacties zijn gesloten.