muurschildering

Heel soms maak ik foto’s van een muurschildering, soms plaats ik ze, soms niet. Mijn criterium: ik moet ze mooi vinden.

Deze vind ik heel mooi: een tekening van Toon Hermans op de zijmuur van het Toon Hermans Huis in Sittard.

22 Replies to “muurschildering”

 1. Mooi!

  Sjoerd heeft de laatste tijd ook fraaie in Heerlen. Ben daar ruim 5 jaar niet geweest. Vind/Vond Heerlen veel minder mooi dan Sittard. Maar schijnbaar is Heerlen met een inhaalslag bezig. Verder ken ik murals vooral uit Duitsland en Frankrijk.

  Like

 2. Mooi.. tsjah, smaken verschillen, overigens gebruik ik dat criterium niet, wel qua maken van de foto’s, maar als ik dat al doe, dan zie ik er iets in…

  X

  Like

   1. Dat had ik al begrepen, net zoals in Amersfoort, de stad en het geboortehuis van Mondriaan zijn tekeningen kent… iets wat ik op foto zet, maar niet mijn smaak is, bijv. Maar wel bijzonder, net als dit. 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.