gazon of trapveld?

Terwijl mijn man meer dan druk bezig was om de nieuwe aanleunwoning van zijn hoogbejaarde ouders bewoonbaarder te maken, maakten jongste en ik ons flink moe in onze tuin. Flink moe? Ik was ’s avonds kapot …..

Grasvelden gemaaid, geverticuteerd, mos en gras bij elkaar geharkt en opgeruimd, nogmaals gemaaid, nog een keertje geverticuteerd, wederom mos en gras bij elkaar geharkt en opgeruimd, en nog een laatste keer gemaaid. Ja, zo kom je dus aan bijna 30.000 stappen.

Ik verzet vandaag geen stap meer ….

28 Replies to “gazon of trapveld?”

 1. Het gazon stelselmatig vervangen door gevarieerde beplanting, zeg ik u. Je wordt er minder moe van en je bewijst de natuur een grote dienst.

  Like

  1. Onze voortuin is nu vol planten ipv gras, maar aan de achterkant geniet ik van de groene vlakte. Vind het ook rustgevend om te maaien eerlijk gezegd. En zie er graag vogels scharrelen.

   Like

 2. Ik mag wel zeggen dat je de rest van de avond vrij hebt van me…..
  Morgen wel weer bewegen, want anders gaan de spieren vast zitten.

  Love As Always
  Di Mario

  Like

Reacties zijn gesloten.