gv

Wie mij een beetje kent weet dat ik ondanks de coeliakie nog altijd graag brood eet. Weliswaar sinds jaar en dag alleen een van de glutenvrije varianten maar dat mag de pret niet drukken.

Ik wissel het glutenvrije brood dat ik wel eens bij de AH koop af met meestal een van de soorten van het merk Yam. Zo blijft het leuk en lekker 😀 Heel, heel soms laat ik me verleiden tot het kopen van iets anders. Zo was ik laatst bij een ReWe supermarkt (Duitsland) en kocht daar het glutenvrije zonnebloempittenbrood van hun huismerk “frei von”.

Ik was werkelijk aangenaam verrast: lekkere bite, niet te droog, smakelijk met zoet en met hartig beleg. Kortom: zeer zeker voor herhaling vatbaar. De prijs is ook nog eens prima: € 2,99 voor een brood van 500gr.

Ik snap alleen niet goed waarom het in twee plastic zakjes moet worden verpakt.

Mijns inziens alleen niet geschikt voor mensen met een tarwe-allergie aangezien het belangrijkste ingrediënt glutenvrij tarwezetmeel is.

15 Replies to “gv”

  1. Ja, probeer het eens omabaard. Dat deed ik ook. Ik eet geen ander brood meer. Een wereld van verschil. Ik eet meestal YAM brood. Het licht bruin vind ik heerlijk. Vorige week kocht ik NOETS, dat is een mix die je zelf moet afbakken. Daar ben ik nu nog mee aan het experimenteren…

   Bedankt voor dit nuttig logje!

   Geliked door 2 people

   1. Wie ben ik om iemand van het eten van glutenvrij brood te weerhouden, ben veel te blij dat het alom verkrijgbaar is 😉 maar ik raad een ieder met (vage) buikklachten wel altijd aan om deze klachten te bespreken met de huisarts en eventueel om een verwijsbriefje naar een mdl-arts te vragen.

    Geliked door 1 persoon

 1. elke keer als ik hier lees over dit dan ben ik blij dat ik alles kan eten (behalve wit brood), maar besef ook dat het voor jou prettig is dat je mooi kunt afwisselen en toch ook lekker kunt eten.

  Love as alwyas
  Di Mario

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.