hergebruik

Toen ik laatst op tv een reclamespot van een Nederlandse bank zag met daarin een vliegtuigvleugel hergebruikt als dak van een of ander gebouw ergens in een berglandschap bedacht ik hoe geweldig het toch is dat mensen zo out of the box buiten de lijntjes kunnen denken.

En toen zag ik dit in mijn grote en bijna onoverzichtelijke fotoverzameling:

Ook zo’n buiten de lijntjes ding toch? Oude, bijna antieke, cabines van een skilift in gebruik als knusse zitjes bij een bergrestaurant. Niks wegdoen, gewoon hergebruiken. Zó leuk, je moet er maar opkomen.

26 Replies to “hergebruik”

  1. Ik heb ze ook gezien op tv. Reclame met vliegtuig aan de bergen aan vast. Deze foto is zeker apart. Ik hou liever gewoon huis. Brrr…. Hoogte hoefde voor mij niet. Leuk dat dingen ermee herstelt. Fijne dag.

    Like

  2. Ik dacht eerst even dat het kassahokjes waren, maar dit mag voor mij ook. Ik zoek nog een tuinhuisje…

    Like

  3. Ja, dat vind ik ook zo mooi. Wij raapten na de storm houtjes van het strand. We hadden een kapstokje nodig voor de keukenhanddoeken en dat hebben we daarvan gemaakt. En dat maakt me zoveel gelukkiger dan een gekochte kapstok.

    Like

Reacties zijn gesloten.