pizza en poes

Onze zonen verrasten me laatst met zelfgemaakte glutenvrije pizza’s.

Dat ik alles mocht moest opruimen mocht de pret niet drukken. Ik kook niet graag, ik ruim daarentegen wel graag op ๐Ÿ˜€

Van wie zij dat kookgen hebben is mij echt een raadsel, ze maken de lekkerste dingen en niets is hun te gek. Het feit dat jongste weer thuis woont en in ruil voor bed en bad dagelijks gaat koken zal mijn kookkunsten geen goed doen. Haha.

Zal hem worst zijn wie er kookt, als zijn bakje maar regelmatig gevuld is met brokjes.

Ps: op de achtergrond een sneeuwloos stuk van ons terras. Daar ligt inmiddels weer bijna 20cm verse sneeuw ๐Ÿ™„

24 Replies to “pizza en poes”

 1. Hier zijn de taken verdeeld, al 20 jaar.
  Met zijn 2tjes.
  Werkt prima.
  Maar bijvoorbeeld de strijk, die doet Hans altijd ๐Ÿ™‚

  Like

 2. Zo werkt dat ook met klussen, kinderen van ouders die zelf minder handig zijn krijgen meer gelegenheid zichzelf te ontwikkelen op dat gebied. Zijn de ouders handig wordt het vaak voortijdig uit handen gehaald omdat het dan zรณ gebeurd is;-) Zo zla het met koken dus ook wel wel werken.

  Like

  1. Mijn moeder kookte ook niet echt graag, mijn vader daarentegen was een ster in de keuken maar had helaas erg weinig vrije tijd om deze hobby uit te oefenen

   Like

 3. Moest lachen om de reactie van Sjoerd. Zo had ik het me ook voorgesteld. Niets van terechtgekomen.๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
  Maar lief van jongste en fijn voor jou!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik hou van koken en onze twee zonen ook. De dochter laat zich graag verwennen, รฉรฉnmaal per week bij haar mams en verder eet ze vaak buiten de deur.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.