pizza en poes

Onze zonen verrasten me laatst met zelfgemaakte glutenvrije pizza’s.

Dat ik alles mocht moest opruimen mocht de pret niet drukken. Ik kook niet graag, ik ruim daarentegen wel graag op πŸ˜€

Van wie zij dat kookgen hebben is mij echt een raadsel, ze maken de lekkerste dingen en niets is hun te gek. Het feit dat jongste weer thuis woont en in ruil voor bed en bad dagelijks gaat koken zal mijn kookkunsten geen goed doen. Haha.

Zal hem worst zijn wie er kookt, als zijn bakje maar regelmatig gevuld is met brokjes.

Ps: op de achtergrond een sneeuwloos stuk van ons terras. Daar ligt inmiddels weer bijna 20cm verse sneeuw πŸ™„

24 gedachtes over “pizza en poes

  1. Zo werkt dat ook met klussen, kinderen van ouders die zelf minder handig zijn krijgen meer gelegenheid zichzelf te ontwikkelen op dat gebied. Zijn de ouders handig wordt het vaak voortijdig uit handen gehaald omdat het dan zΓ³ gebeurd is;-) Zo zla het met koken dus ook wel wel werken.

    Like

Reacties zijn gesloten.