Uitzicht

Ons uitzicht is echt fenomenaal, al zeg ik het zelf. We kunnen vanaf de plek waar we wonen kilometers ver kijken, ik raak nooit uitgekeken. Laatst reageerde ik bij Emie op het uitzicht op een molen vanuit hun appartement. Tijd om nu te laten zien, voor zover mogelijk, hoeveel windmolens ik vanuit hier zie.

Heel in de verte zie je verticale witte streepjes

Die worden nu wat zichtbaarder

En nu nog wat beter

Bij heel helder weer tel ik er makkelijk honderd! Horizonvervuiling? Ach, nee, ik heb er geen last van. Het is in ieder geval beter dan de verticale pluimen rook uit de schoorstenen van de bruinkoolcentrales die ik – helaas – van hieruit vaak ook kan zien….

(bron foto: trouw)

14 Replies to “Uitzicht”

  1. Wat een uitzicht!!! Op die afstand heb je natuurlijk ook geen last van die windmolens, inderdaad wél van kolencentrales want die rookpluimen blijven natuurlijk niét boven die schoorstenen hangen.

    Like

Reacties zijn gesloten.