Daar word je toch blij van …..

Ik was aangenaam verrast toen ik deze broodjes zag liggen bij Ikea in Heerlen. Ik had me ingesteld op een gewone salade, het werd dus een salade met een broodje.

Het herinnerde me aan mijn ontdekking van deze belegde broodjes bij de Merkur supermarkt in Oostenrijk. Ik heb ze niet gekocht en dus ook niet geprobeerd.

Deze heb ik wel gegeten, was erg lekker!

Prachtig hè, ik liet ze staan in Oostenrijk omdat ze de reis in de auto vast niet zouden overleven. Mijn vriendin aldaar was er maar wat blij mee.

Ondanks dat ik in Oostenrijk behoorlijk wat gewend was qua hoeveelheid sneeuw vond ik dit thuis ook mooi en leuk

Ik had van de week een dag huisarrest omdat er geklust moest worden aan de verwarming en dus leefde ik me uit op een puzzel

Ook had ik FaceTime contact met mijn lollige jongste. Donderdag zien we hem weer, vrijdag mag hij zijn bul in ontvangst nemen, binnenkort is hij weer thuis. Fijn!

15 Replies to “Daar word je toch blij van …..”

  1. Ik kan me voorstellen dat je blij wordt nu er steeds vaker glutenvrij spul verkrijgbaar is.
    En van puzzelen wordt je zeker blij, hier ligt er ook weer een op de plank, eigenlijk altijd wel iets in de aanslag, heerlijk,

    Like

  2. Wat een heerlijk broodje inderdaad. Dat doen ze goed bij Ikea. Ik facetime ook regelmatig met mijn oudste dochter die in Engeland woont. Ideaal is dat.

    Wat voor plaatje werd de puzzel?

    Like

Reacties zijn gesloten.