Winterse idylle

Soms gaan we skiën, soms gaan we aan de wandel. Dit keer werd het een winterse wandeling naar de Knappenstube, da’s ruim een uur heen en – na een fijne pauze met warme chocomelk zonder slagroom en zonder rum – ook weer een uur terug.

Ik maakte nog een foto voor Bertie, ben benieuwd of een ieder ziet wat ik zag

Doel bereikt 🙂 Het lukte ons nog net om een plekje te vinden in de oergezellige maar wel erg kleine ruimte. Veel tafeltjes waren gereserveerd voor reizigers die met paard en wagen de tocht hadden gemaakt. Zou zo’n paard dat wel fijn vinden, zo’n rit heen en weer?

Het gaat weer sneeuwen volgende week. Althans, dat is de voorspelling. Maar dan ben ik weer thuis ….. ook fijn.

Net als laatst sluit ik wederom af met een ‘vieze’ foto …..

26 gedachtes over “Winterse idylle

Reacties zijn gesloten.