‘de zalm en jij’ (2)

Afgelopen vrijdagavond mochten we op uitnodiging van middelste mee naar filmhuis Lumière in Maastricht waar onder andere de film ‘de zalm en jij’ werd getoond tijdens het Shift Film Festival. Hij, onze middelste, was de DOP oftewel Director of Photography oftewel cameraman van deze korte film.

Leuk om (nog) eens mee te maken. Mooie korte films. Vervelend vond ik dat het hele programma aan elkaar werd gepraat in het Engels, maar dat zal wel zijn reden(en) hebben die ik toch niet begrijp. En dat Engels was ook nog eens behoorlijk beneden peil ……

Enfin, de film ‘de zalm en jij’ heb ik al eens aangekaart in een eerder blogbericht.

Het script kende ik, korte stukjes had ik al gezien, maar om zo’n film dan op groot scherm te zien in zo’n prachtige filmzaal blijft heel speciaal.

En dan de aftiteling van de film met naam van middelste erbij blijft me vervullen met trots 🙂

Kortom, het was een fijne avond.

15 Replies to “‘de zalm en jij’ (2)”

Reacties zijn gesloten.