afgelopen week

Afgelopen week genoot ik enorm van het prachtige najaarsweer. Wat een cadeautjesweer weer. Zelfs buiten blad ruimen was absoluut geen straf.

We wandelen vorige week zondag nog een mooi rondje en zo kwam ik die dag ruim aan mijn 10.000 stappen. Tenminste een dag deze week met meer dan voldoende stappen. Geen idee trouwens wat die blauwe punt op de bovenste foto is.

Verder is de gehaakte tas nu helemaal af. Ik zal er niemand op dit blog meer mee lastig vallen, beloofd. Het is dat mijn schoondochter in Berlijn moest zijn anders was ze ‘m zeker en vast al komen halen haar kennende. In de tussentijd mag hij gewoon even blijven hangen zodat ik er nog even van kan genieten.

We gingen deze week naar een voorstelling van Paul de Leeuw. Ik wist niet goed wat te verwachten, ben niet echt fan van hem maar we hadden een leuke avond!

Ik deed nog een aantal verrassende glutenvrije ontdekkingen. Deze zag en kocht ik in een Duitse supermarkt (de Edeka) in de buurt

deze bij de Appie

en deze ook

en deze een tijdje geleden in Oostenrijk:

Ik kocht voor het eerst in jaren weer eens een bolchrysant, hopelijk vergeet ik deze niet af en toe water te geven ….

Ik mocht vijf dagen oppassen op Luna. Dit keer kwam ze niet logeren maar bleef ze fijn op haar eigen plek. Scheelde mij een heleboel kattenharen die ik niet hoefde op te ruimen 😺

Voor mijn verjaardag, inmiddels al weer maanden geleden, kreeg ik een bloemenbon. Die heb ik nu pas verzilverd, ik kocht een mooie plant plus pot,

en een decoratieve tak.

Het was dus niet alleen maar kommer en kwel in huize schrijfsels 😉

17 Replies to “afgelopen week”

 1. blommen en planten genoeg nu in huis. Eten is ook voorradig, voor jou kan de week beginnen. Alleen vandaag nog doorkomen 😉 Was dus geen vette pech bij Paul de Leeuw.

  Love As always
  Di mario

  Like

 2. Heel mooi geworden die tas. Poezen kunnen prima alleen thuis zijn dus is dit een oplossing. Van die plant heb je natuurlijk veel langer plezier dan van een boeket bloemen.

  Like

 3. Kijk dat ziet er allemaal heel vrolijk en zelfs knus uit 😀 Ook belangrijk, en dat puntje op de eerste foto is een light flare, zo noemen ze dat, dat komt omdat je direct naar de zon hebt gefotografeerd, dat gebeurd niet altijd, maar soms gewoon, door de stand van je camera, hoe je hem nu net ophoudt…

  X

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.