Soms zit het enorm mee ….

Gistermorgen zat ik met krantje en koffie te genieten van dit ochtendritueel toen ik een berichtje kreeg van een vriendin. Ze ging naar Utrecht, naar een musical, had een kaartje over (een nichtje was plots verhinderd) en of ik dus zin had om mee te gaan. Na even diep nadenken (ja echt, ik kan in de stress schieten als ik heel snel moet omdenken. Ik was van plan om op te ruimen, de was in orde te brengen, er waren nog wat tuinwerkjes, de boodschappen moesten nog in huis worden gehaald ….) en kort overleg met mijn thuisfront heb ik ja gezegd.

En dus stond ik een paar uur later in het centrum van deze mooie stad

en zat ik ’s avonds fijn hier

Het was al met al geen slechte week, mij hoor je niet klagen ….

14 Replies to “Soms zit het enorm mee ….”

  1. Klinkt heerlijk, goed omgedacht πŸ˜‰ En ik word een beetje melancholiek van die Dom. Ik heb namelijk heel fijne herinneringen aan Utrecht. Ik studeerde er, lang, lang geleden…

    Like

  2. Juist leuk als er zo’n onverwacht uitje zich voordoet. Snel omschakelen is mijn ding wel in zo’n geval, hoewel,…liever niet voor eenmusical;-)

    Like

  3. Ik ben in dat opzicht meteen iemand die ja zegt en dan pas met de achterban ga overleggen hoe we het moeten regelen.

    Like

Reacties zijn gesloten.